Jump to content

Recommended Posts

Tuff idé hade den, och riktigt bra gjord, men en uppföljare? suck... jag orkar inte ens tänka tanken... uppföljare som fungerat är lätträknade och trådar har skrivit om vilka det är... jag kommer inte ihåg när jag slutade tro på uppföljare... måste ha varit där någonstans runt Jurrasic park 3 eller något sånt... ännu tidigare om man ser på uppföljare till disneyfilmer som går direkt till video då ingen vågar satsa pengar på dem...

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...

[citat=El Turboroberto]Nån annan här som har sett filmen SAW? såg den igår...tyckte om den riktigt mycket faktiskt..Häftig idé och mycket snyggt och bra berättad. Nån annan som har åsikter om den ?[/citat]

 

Måste säga att storyn är så obehagligt bra. Det gjorde att jag aldrig tappade intresset under filmens gång. Men är det något man måste klaga på så är det väl skådespelar insatserna hos samtliga.

Link to post
Share on other sites

Jag tyckte varken att den var spännande, ruggig eller ens bra. De japanska skräckfilmerna tycker jag är överskattade. De är ju inte skrämmande för fem öre. Då är skräckspelen bättre: "Silent Hill" o.s.v.

Link to post
Share on other sites

Jag tycker personligen att Saw var riktigt usel... De mesta var snott från andra, bättre, filmer som t ex "Seven" och "När lammen tystnar" m.m men de hade gjort det sämre i Saw. Har inte sett trailern till Saw 2 och jag längtar inte efter att se den heller :)

Link to post
Share on other sites

Jag mådde skit efter filmen, lever mig in för mycket. Jättebra film!

Ibland så kändes, som sagt, skådespeleriet lite sådär. Men ändå i slutets klimax och point of no return så fick de sådant jäkla tag om mig! Fy fy farao att man kan drivas till något sådant. Skitbra!! Grymt oväntat slut, men med en del tidshopp, så jag tappade bort hur länge tiden hade gått. Förstod inte riktigt till en början att det var 5 månader tidigare de visade ibland.

 

Tror ni verkligen på en 2a på detta? Jag är lite fundersam. Bara det inte blir en upprepning.

Link to post
Share on other sites

Det är väl inte så jätte mycket som är taget från När lammen tystnar men jag tycker att regissören/manusförfattaren har försökt härma känslan i När lammen tystnar - och inte lyckats. Det där med en mystisk galen mördare. Det är svårt att beskriva.

 

Det enda som är bra i Saw är de allra sista minuterarna. Skådespeleriet är ju fruktansvärt.

Link to post
Share on other sites

-----------------------------SPOILERS---------------------------

 

Tycker bara dom två huvud personerna var lite halvtaskiga annars var det rätt OK. Att dom försökt härma känslan i när lammen tystnar förstår jag inte riktigt, och dom flesta skräck och thrillers har väl en mystisk galen mördare?

 

Crapboot - Jag vet precis vad dumenar, mitt hjärta låg på hög varv när Adam hittade bandspelaren i zeps jacka, älskade musiken i slutet också:D

Link to post
Share on other sites

Jag tycker inte att någon av skådespelarna var direkt lysande men huvudkaraktärerna var ju fruktansvärda och det är ju ändå dom som man får sitta och kolla/lyssna på större delen av filmen.

 

Okej då :) jag kommer faktiskt inte riktigt ihåg vad som jag tyckte var från lammen tystnar så jag kanske inte borde ha nämnt det :P Men Seven... Dels hela temat med att en person dödar personer för att han inte tycker att de lever sina liv rätt och sen den där scenen med brandalarmet - så tagen från Seven.

Link to post
Share on other sites

jag tycker att handlingen mellan huvudperonerna i rummet var spännande och bra gjord. men hans fru och dotter som var kidnappade kändes väldigt svagt. det har man sett förr och var inte alls lika bra. så det blir ett medelbetyg på den filmen. så den når int eupp till the grudge kaliber, det är en grym film. :)

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...