Jump to content

Fear and loathing in las vegas


_nemo_
 Share

Recommended Posts

Du kan förhandsboka den danska utgåvan på CDON, den har svensk text. Finns ingen svensk utgåva av filmen.. Fast jag måste rekommendera Criterion Collection utgåvan, massa bra extramaterial.

 

För övrigt en av de bästa filmer jag nånsin sett. Hörde nyligen rykten om att ännu en av hans böcker ska filmas, med Depp och Benicio i samma roller.

Link to comment
Share on other sites

[citat=TDA]Du kan förhandsboka den danska utgåvan på CDON, den har svensk text. Finns ingen svensk utgåva av filmen.. Fast jag måste rekommendera Criterion Collection utgåvan, massa bra extramaterial.

 

För övrigt en av de bästa filmer jag nånsin sett. Hörde nyligen rykten om att ännu en av hans böcker ska filmas, med Depp och Benicio i samma roller.[/citat]

 

Jag såg att jag kunde förhandsboka den danska utgåvan, men jag vill ha den NU!! :) Men jag får väl snällt vänta då verkar det som, Criterion Collection utgåvan verkar väldigt bra för övrigt.

 

Vart har du hört ryktet om en till film? Skulle ju vara helt underbart om det var sant.

 

För övrigt tycker jag att det är en skam att det inte finns en bra utgåva av den i Sverige, MER FEAR AND LOATHING ÅT SVENSKA FOLKET!!!!

Link to comment
Share on other sites

Det har väl vart på gång ganska länge nu att dom ska filmatisera Hunter S. Thompsons bok "The Rum Diary". Senast jag hörde va iaf Depp med på projektet iaf. Dom har snackat om det så länge nu utan att nåt verkar ha hänt, men jag hoppas verkligen det blir av till slut! :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...