Jump to content

Chemtrailsprotest i Norrköping (Teaser, dokumentär)


Recommended Posts

En kort teaser till en dokumentär som jag gjorde i somras.

 

Handling: En grupp demonstranter protesterar utanför SMHI, Transportstyrelsen och Luftfartsverket i Norrköping, övertygade att myndigheterna mörkar om konspirationsteorin chemtrails.

 

https://www.facebook.com/FULfilm1979/videos/1115893101926873/

 

Filmen släpps 25e mars.

 

/D

Link to post
Share on other sites

En spontan reaktion från mig är att antingen måste du skaffa nån slags gimbal eller stabilisera filmen i ditt redigeringsprogram. Handhållet på det här sättet funkar i och för sig men för andra typer av scener och kortare sekvenser som jag ser det i alla fall.

 

Personligen så gillar jag inte facebook och har således inget konto och jag är nog inte den enda så jag skulle i första hand eller i varje fall komplettera med att publicera på youtube också.

 

Lycka till

Link to post
Share on other sites

Hej, tack för att du tittade! Jag använder stativ i stora delar av filmen så det är bara några få scener där jag kör handhållet. Tycker det funkar för teasern. Men ska kolla upp det där med att stabilisera i Premiere, har aldrig gjort det då jag inte filmat och klippt så mycket själv tidigare men nu när jag börjat göra dokumentärfilm så ska jag lära mig mer sånt.

 

Jo, jag vet att Youtube och Vimeo är att föredra. Tanken med teasern är mest för att dra uppmärksamhet till min FB-sida, kommer lägga upp filmen på min Vimeo-sida sen.

 

/D

Link to post
Share on other sites

Det finns en bra stabiliserare även i gratisversionen av Davinci Resolve där man kan välja hur mycket det ska stabiliseras. Jag tror det är ganska viktigt att tittarna inte upplever just teasern negativt på något sätt för den är ju liksom den som ska locka folk att se filmen. Men kör hårt viktigt ämne är det minst sagt. Lycka till

Link to post
Share on other sites

Ja jag ska se över det nu i veckan.

 

Tack för lyckönskningen! Hoppas kunna göra en långfilmsdokumentär av det längre fram. Är själv rätt så fascinerad av konspirationsteorier och tror också att många tycker att konspirationsteorier är ett väldigt lockande ämne som de skulle vilja se mer film om - det präglar ju också mycket av vår samtid med rädsla och maktlöshet, ett ifrågasättande av styrande auktoritet som växer sig starkare.

 

/D

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...