Jump to content

Ljudläggare säkes till novellfilm


Daniel Hållquist

Recommended Posts

Hej! Vi söker efter någon som vill ljudlägga/mixa vår senaste novellfilm. Den går under namnet ”Förtvivlade dagar, våldsamma nätter” och den handlar om David som försöker att bygga upp sitt liv efter att ha valt skilja sig i en skilsmässa som blir tuffare än vad han trodde, men det är också en film om Sverige, kan man säga, om polariseringen, rädslan, förvirringen, som präglar vår samtid. David, arg och frustrerad som han är, ser och tar in allt detta, påverkas och formas utav det.

 

Det är som ni nog förstår en rätt så politisk film (om festivalerna ratar oss så planerar vi att släppa den inför valet 2018), men det är mest av allt en film om känslor, undantryckta känslor, outtalade ord, frustrationer, privata och politiska, som byggs upp över tid.

 

För dig som blir nyfiken av min beskrivning, kolla gärna in mitt fotoalbum med bilden från filmen (jag gissar att ni har Facebook): https://www.facebook.com/daniel.hallquist/media_set?set=a.10154617775589900.1073741854.774274899&type=3

 

Då detta är en lågbudgetproduktion så kan vi tyvärr inte erbjuda så mycket i lön, endast en symbolisk summa på 5000 kr. Men om vi skulle sälja in filmen någonstans så blir det så klart mer pengar till samtliga i produktionen.

 

Är du intresserad eller har du några frågor, skicka mig ett mail till clarkhallquist@hotmail.com eller skriv till mig på Facebook: https://www.facebook.com/daniel.hallquist

 

Hälsningar,

 

/Daniel

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...