Gå till innehåll

Sveriges största Fiskfilmsfestival!


Jorgen

Recommended Posts

Lagom till att laxen stiger i Byske- Åby- och Kågeälven drar Byske Laxdal igång Sveriges största fiskfilmsfestival 27-29 maj. Från fredag till söndag eftermiddag berättar några av de främsta inom svensk fiske-film om sina äventyr bakom och framför kameran i och ovan vattnet.

 

Jussi Sjölund från Mountain Media tar oss under festivalen med på ett svettigt äventyr i Belize för att möta en flugfiskares ultimata utmaning-saltvattenstorpederna, Tarpon och Bonefish.

 

Mikael Frödin är en av Sveriges mest internationellt kände flugbindare och laxfiskare. Har fiskat över hela världen, figurerat i flera TV- och video produktioner, skrivit flera böcker samt är fast medarbetare i Skandinaviens största fisketidningar. På festivalen berättar han om "Helvetet framför kameran"!

 

Martin Falklind är fiskaren, författaren och filmaren som har ägnat hela sitt liv åt fiskefrågor och fiskar. Martin Falklind, redaktör för Fiskejournalen, kommer till Byske Laxdal för att föreläsa och visa film från sina världsomspännande expeditioner. - Det blir mycket action och dråpliga bakom-kulisserna-historier, lovar Martin Falklind.

 

 

http://www.byskelaxdal.com

Länk till kommentar
Share on other sites

Delta i konversationen

Du kan posta nu och bli medlem senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.

Gäst
Skriv ett svar...

×   Klistras in som rik text.   Återställ formatering

  Endast 75 max uttryckssymboler är tillåtna.

×   Din länk har automatiskt bäddats in.   Visa som länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa redigerare

×   Du kan inte klistra in bilder direkt. Ladda upp eller sätt in bilder från URL.

×
×
  • Skapa nytt...