Jump to content

bilda ett filmteam i Västra Götaland


Recommended Posts

Jag ska göra en kortfilm, och snart påborja en långfilm.

Filmerna är väldigt speciella men jag behöver ett bra team allt från filmfotograf, ljudläggare, inspelningskordinator, rekvisitör, kostym, scenografi.

Det är ett väldigt spännande projekt för den som vill vara med. Jag skulle vilja bilda ett bra team eftersom jag har flera manus men saknar

entusiastiska personer som är lika drivna och talangfyllda. Skicka gärna ett mail, med det ni gjort och så kan vi stämma möte.

 

 

http://www.whitecloudcompany.com

 

info@whitecloudcompany.com

 

 

mvh

monika wahlgren

Link to post
Share on other sites

Du bör ange på vilken ort du ska spela in. Och du bör ange om det är betalt eller inte.

 

För två år sedan var jag i liknande situation. Jag höll på att skriva manus, men saknade medarbetare. Att hitta skådespelare är lätt, men eftersom jag själv hade huvudrollen så behövde jag någon som tog hand om tekniken. Lyckligtvis bor jag i ett bostadsområde med hög andel pensionärer så min granne, herr pensionerad språklärare, höll koll på kameran. 85 inspelningstimmar resulterade i en 104 minuter långfilm.

 

Men jag funderade på om jag alternativt skulle spela in som dockteater och sedan dubba.

 

Hur det gått sedan? Jag skriver just nu manus till nästa långfilm, för inspelning till sommaren.

Link to post
Share on other sites
 • 2 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Similar Content

  • By Chris89321
   Hej!
    
   Vi är två ambitiösa killar som söker en filmfotograf kring Göteborgs-området som skulle vilja deltaga i diverse spännande kortfilmsprojekt. Ingen ersättning utgår, men visst inflytande i produktionen erbjuds, och kanske möjlighet till fler samarbeten framöver:)
    
   PM vid intresse!
    
    
   Mvh
  • By Christopherno1
   Hej!
    
   Jag och en annan kille söker en filmfotograf för inspelning av kortare film/filmer kring Göteborg. Det utgår ingen ersättning i nuläget, men om du är duktig erbjuder vi visst inflytande i produktionen. Vi är båda ambitiösa killar, och letar efter dig som också är seriös och vill göra nått bra, samt vidga ditt kontakt-nät:)
    
   PM för mer info!
    
    
    
   Mvh,
   Christopher
  • By JStiern
   Hejsan!
    
   Mitt namn är Joachim och är 26 år gammal. Jag och min vän som befinner oss i Göteborg har länge funderat på att sätta igång ett otroligt spännande dokumentärsprojekt. Vi har idéer som är helt unika som hade lockat stor publik. Vi är fullkomligt amatörer och har aldrig gjort något sånt här tidigare men vad vi har är en otrolig vilja till att få detta att fungera.
    
   Vi söker en kameraman som blir den tredje och sista person i vårt team. Då vi inte kan erbjuda någon lön söker vi en person som kommer att brinna för dem ämnena vi vill presentera och ta sig an en riktigt stor utmaning. I vårt projekt kommer vi att kliva på ämnen som är utöver det vanliga och på djupet. Vi behöver därför någon som är villig att t.e.x resa utomlands med oss och ibland infinna sig i en hel del kontroversiella situationer för att på riktigt nå djupet i ämnena.
    
   Är du en kameraman som är äventyrslysten, kan redigera och allt det där vi inte har en aning om men vill höra mer om vad vi är för personer och vad vi vill uppnå?
    
   Tveka inte på att skicka ett mail till mig på:
    
   Askarstiernstrand@gmail.com.
    
   Vänliga hälsningar,
    
   Joachim!
  • By Tuna El-salihie
   Manlig skådespelare sökes för kortfilmen Quinn
    
   Om Projektet: Quinn är en kortfilm om en kidnappad fågel som bestämmer en dag att stå emot sin kidnappare. Filmen är utan dialog och kommer blir cirka 1 minut.
    
    
   Vi söker efter en manlig skådespelare för rollen som Alex, kidnapparen.
    
   Du skall vara mellan /eller kan trovärdig spela åldern 18-25. Etnicitet är inte viktigt. Vi vill helst att du skall vara kortklippt.
    
   Tidigare skådespelare erfarenhet är inte ett måste men skicka gärna CV och ett par bilder av dig själv.
    
   Auditionen kommer hållas den 1 juli i StudioCafes lokal på Gothenburg Filmstudios, address Polstjärnegatan 10 mellan kl 14:00-16:00. Självaste filmningen av Quinn kommer ca vara 1-2 inspelningsdagar som kommer hållas antingen i slutet av Juli eller tidigt på början av Augusti.
    
   Kompensation för denna roll kan tyvärr inte ges, men man får en kopia för ens showreel, mat på plats och kompensation för resande med kollektiv trafik mot uppvisande av kvitto till inspelningen och ev. Rehearsals
    
   Observera att vi tyvärr endast söker skådespelare baserade i Göteborg.
    
   Skicka ditt CV och ett par bilder till: tunaelsalihie@yahoo.se
    
   Har du några frågor så kan du mejla dem till samma email address.
    
   Lycka till och hoppas vi hör snart
    
    
   Quinn produceras med stöd från
    
   Filmbryggan och KulturUngdom
  • By Martin Gerre
   Hej
   Jag behöver hjälp med att skapa youtubefilmer om mitt företags produkter samt informationsfilmer om hur man använder dem. Vill ha hjälp med att producera dem samt redigera så de blir färdiga att publiceras på vår e-butik samt på youtube.
    
   Finns det någon här på forumet som kan hjälpa till med det? Vi finns i Göteborg och det är en fördel om du finns när oss.
    
   Mvh Martin
×
×
 • Create New...