Gå till innehåll

Pro CC fråga igen..


anders10

Recommended Posts

Även om man kan läsa sig till Adobes info angående systemkrav för P Pro CC så verkar dem ofta vara i underkant kan man tycka. Samma med olika spel som fungerar helkasst eller nästan inte alls om man följer vad som står på fodralet. Vill inte få samma lagg i redigeringen, så en vettig lösning hade varit guld:) inte ute efter någon värsting spel/hollywood-redigeringsdator... Bara det funkar ok så är jag helnöjd.

 

Så därför är min fråga: Blir det extremt stor skillnad på tex en: I7-4710MQ och en I5-4200M? Tänkte ha det i en Laptop med Nvidia GeForce GT 750M och 8 ram. (Kan kanske iof sätta in 8 ram till) Ska klippa kortfilmer och dokumentärer filmat med en Panasonic AG-AF101. Det kommer att vara ganska mycket material.

 

En bifråga.. På Adobes sida finns en lista med vilka grafikkort som stöds. Har den blivit ändrad/uppdaterad eller är det den som gäller nu med?

 

Som vanligt tacksam för svar!

 

Det blev I7:an.. så det problemet är ur världen. Frågan är nu bara ang grafiken om det här: GeForce® GTX850 2GB funkar ok med P Pro CC eller man måste börja med att byta ut det? Hmm går visst inte att byta ut.. Så det får funka! Har 8 ram men det går att utöka till 32 tydligen. SSD-disk på 120 finns också :)

 

Mvh Anders

Länk till kommentar
Share on other sites

Delta i konversationen

Du kan posta nu och bli medlem senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.

Gäst
Skriv ett svar...

×   Klistras in som rik text.   Återställ formatering

  Endast 75 max uttryckssymboler är tillåtna.

×   Din länk har automatiskt bäddats in.   Visa som länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa redigerare

×   Du kan inte klistra in bilder direkt. Ladda upp eller sätt in bilder från URL.

×
×
  • Skapa nytt...