Jump to content

Uppdaterad - My Mind and I


Recommended Posts

Hej!

 

Mitt namn är Anton Ljungberg, 18 år från Malmö och även regissör till ett kortfilms-projekt vid namn "My Mind and I".

 

Jag, tillsammans med mina två kollegor på "Simply Visual" har jobbat hårt i över ett år med projektet och genomgått ett stort antal förberedelser för att nu vara redo att visa upp vårt arbete i dess nuvarande skick.

 

Kortfilmen är en verklighetsbaserad psykologisk thriller om en ensam man, som bor i sin stuga mitt i det skogsfyllda Småland. Hans otroliga ensamhet har gjort att han utvecklat en andra personlighet vems tankar leder till att ha allvarliga konsekvenser.

 

Jag började fundera på psykiska störningar och hur svårt det måste vara för en som lider av sådana svårigheter att anpassa sig och finna sin plats i samhället. Tanken fortsatte också om hur svårt det är för oss att förstå och acceptera personer med dessa funktionshinder. Detta vill vi uppmärksamma och ändra folks synsätt, samtidigt som vi gör en intressant och spännande kortfilm.

 

"Simply Visual" består av mig (Anton Ljungberg 18), Johan Eriksson (17) och Max Shore (17), som alla tre just nu studerar film vid Mediegymnasiet i Malmö tillsammans. Under det senaste året har vi arbetat med filmproduktion till flera verksamheter, däribland Malmö stad och vunnit pris för en kampanjfilm mot rattfylleri. Efter gymnasietiden är vår plan att fortsätta göra kortfilm och reklamfilm både för oss själva samt för företag, föreningar och evenemang.

 

Till filmen har vi nyligen lagt ut en kampanj, där folk kan, om de tycker att projektet låter tillräckligt intressant, donera pengar för att förverkliga vår vision. Kampanjen består av video, foto och textmaterial för att visa upp vår tanke och mål med filmen. Donerar man pengar får man en gåva av oss när filmen är klar, som kan vara allt från sitt namn i eftertexten, till poster, DVD/Blu-ray version av filmen samt andra fina gåvor beroende på hur mycket man donerar. Mer information kan du läsa på kampanjens sida: Klicka här för att komma till vår Indiegogo-kampanj

 

Med vänlig hälsning

Anton Ljungberg tillsammans med Simply Visual.

http://www.simplyvisual.se/SimplyVisualSmall.jpg

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...