Jump to content

Recommended Posts

Hejsan alla filmskapare!

 

Till sommaren tar jag studenten från min film och TV utbildning i Växjö och flyttar tillbaka ner till Ystad där jag bodde innan jag började plugga!

Det jag är mest rädd för nu är att jag tappar ”filmskapar gnistan”, vilket jag absolut inte vill göra, men det är ju ganska svårt att göra filmer helt ensamt, även om det bara är kortfilmer…

 

Därför vill jag skapa ett litet team med trevliga människor som gillar att göra film! Jag söker minst en från alla olika ”roller” i filmskapandet, men de jag först och främst är ute efter är:

• Kameraman

• Ljud

• Ljus

• Redigerare

• Manusskrivare

 

Min tanke med detta är att vi träffas eller snackar via t.ex. skype och planerar, disskuterar osv. och sedan träffas vi när vi är redo och spelar in en liten film tillsammans (en gång i månaden/varannan månad).

 

Som sagt bor jag i Ystad, men det finns inga krav på var du ska bo. Det ända kravet är att du ska kunna ta dig till inspelningsplatsen när vi ska spela in! Det finns ju inga krav på att vi bara ska spela in på ett ställe, så vi kan ju åka runt i Sverige och spela in på olika platser!

Någon utbildning eller erfarenhet är inget måste, utan det ända du behöver är en kamera om du är kameraman, redigeringsprogram om du är redigerare osv. och så klart måste du gilla att skapa film!

 

Kön eller ålder spelar ingen roll!

 

Detta är inget vi/ni får betalt för, utan vi kommer göra detta för nöjes skull! Vi kan lägga ut filmerna på youtube och blir vi jätte nöjda med någon film så skickar vi ju givetvis in den till någon tävling och hoppas på det bästa!

Det kan också vara bra att ha och visa om ni ska söka jobb inom filmbranchen senare!

 

Om du tycker att detta låter intressant eller har några frågor så kan du väl slänga ihop ett litet mejl till mig? :)

angelica.fischlein@gmail.com

Link to post
Share on other sites

Detta projektet kommer börja så fort vi har fått ihop ett team, men första inspelningen kommer inte äga rum förrän i slutet av sommaren/ början av hösten!

Det kommer sedan fortsätta tills ni väljer att hoppa av... det är alltså fritt fram för er att hoppa av efter ett tag om ni känner att detta inte va något för er eller att ni inte har tid längre!

Link to post
Share on other sites
 • 4 years later...
Detta projektet kommer börja så fort vi har fått ihop ett team, men första inspelningen kommer inte äga rum förrän i slutet av sommaren/ början av hösten!

Det kommer sedan fortsätta tills ni väljer att hoppa av... det är alltså fritt fram för er att hoppa av efter ett tag om ni känner att detta inte va något för er eller att ni inte har tid längre!

 

 

Hoppas på att du mår väl. Jag är intresserad i att visualisera min fiktion till en tv film och därför behöver stöd från er Jag är på tjänstledig just nu och ville passa på lediga tider i att förverkliga mitt dröm att göra en film och i att plugga. Jag har inte så mycket lediga tider kvar och ville börja med mitt projekt i slutet av juni, om möjlig. Jag behöver tillgång till någon kameraman, som är duktig men har inte stor krav på pengar, en direktör , ljud tekniker och alla andra proffs som har att göra med filmmaking. Men först ville jag gärna veta om ni jobbar och hur mycket skulle det kosta? Jag hoppas på att ni kan hjälpa mig med att åstadkomma min passion-min dröm av göra en film.

Med Vänlig Hälsning

Mona Nasreen

sommar20081@hotmail.com

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Similar Content

  • By masayat
   Hi all,
    
   Sorry this is mostly not written in Swedish - I am an aspiring film producer originally from Japan. After working at Warner Bros in Los Angeles as a trainee and then at a Japanese animation production company Genco, I am now looking to relocate to Sweden as soon as the coronavirus insanity is settled.
    
   Jag söker aspirerande manusförfattare som vill arbeta med två projekter med mig tillsammans. Both to be written in Swedish.
    
   1. Feature film: Coming of age between two teenage boys set in Norwegian countryside - similar vein as "CALL ME BY YOUR NAME" "MOONLIGHT" "WEEKEND". It's based on a YA graphic novel published in Sweden.
    
   2. TV series pilot/series development: 1 hour drama serie (crime, thriller) set in Sweden. Think "KALIFATE" meets "Störst av allt". I would appreciate if you're is familiar with refugee community in Sweden, because that is where I really need local writer's voice the most.
    
   Let's be upfront. I am willing to compensate, but this is very limited as much as USD200 for each project as I am paying from my pocket money. But we can discuss and come up with anything else I have to offer. Ideally we can spend 3-6 months from development to one rewrite.
    
   If anyone here is interested, please reach out to tajikaprod@gmail.com with your resume and a sample.
    
   Here's a bio about me:
   Originally from northern Japan, Masaya Tajika is an aspiring producer and a graduate of UCLA, MFA Producers Program. After a year as a Business Analyst Trainee/Creative Intern at Warner Bros, he is back in Tokyo, working with a production company Genco Inc.
   since January 2018, in charge of production coordination, international sales and co-production.
    
   Masaya has broad experience in various types of content from animation to live action. Recently he assistant-produced a Japanese animated feature In This Corner (and Other Corners) of the World (2019) in Japan, and produced two other live action feature in the US, Love Goes Through Your Mind (2018) and The Way You Look Tonight (2019), in addition to several short films.
    
   Feel free to contact with questions, too!
    
   Thanks.
   Masaya
  • By Nilsmarcus
   Hej!
    
   Jag skriver otroligt mycket musik och en stor del utav den är symfonisk musik. Jag är givetvis medveten om att filmmusik och liknande ska skräddarsys till ändamålet, det är lite det som är tjusningen. Är öppen för alla möjliga projekt.
   Nedanför här hittar du länkar till lite musik jag har gjort.
    
   "Ghost key" -
   (5:52)  
   "Don´t open it!"
   (5:32)  
   "Return of the Judge"
   (0:58)  
   Mer musik hittar ni på min youtube-kanal:
   https://www.youtube.com/channel/UCmTbYQ-aZqQNhKQsbU41Enw/featured?view_as=subscriber
    
   Kontakt: Marcussjokvisth@gmail.com
    
    
   Mvh
   Marcus
  • By A Nordqvist
   Hej!
   Jag söker en aspirerande manusförfattare som vill utveckla ett lärande projekt tillsammans.
  • By Malmborg
   FOTOGRAF / REDIGERARE SÖKES till
   Mechanic Eye
    
   Nu utökar vi vårt produktionsteam med en till fotograf med redigeringskunskaper. Vi ser gärna att du är en person med stort personligt engagemang och driv som vet att det lönar sig i slutändan. Om du vet hur du hanterar din filmkamera och har ett sinne för hur du vill ha din ljussättning runt omkring är du rätt person för oss.
    
   Arbetsuppgifter
   -Du kommer att vara vår A-fotograf i våra större och mindre projekt. Där det närmaste stora projektet är vår långfilmssatsning med arbetsnamnet Under Jord, med planerad produktion under 2019.
   -Du kommer att få huvudansvaret för redigering med möjligheten att själv styra om och hur du vill inkludera oss övriga med redigeringskunskaper i ditt arbete.
   -Tillsammans med våra manusskribenter för kortfilmer och sketcher kommer du också att få huvudansvaret över vår planerade Youtube-verksamhet. Där du kommer att få filma och redigera material till vår kanal.
    
   Kvalifikationer
   -Du har erhållit dig kunskap i filmfotografering på ett eller annat sätt, via utbildning eller ditt brinnande filmintresse.
   -Du och din kamera är bästa vänner med varandra och du vet vad ni behöver runt omkring er för att fånga den bästa möjliga scenen på film.
   -Du hanterar efterarbetet bra och strävar alltid efter att nå ett perfekt resultat.
   -Du är en person med stort engagemang och driv och uppskattar långsiktiga samarbeten och att göra karriär tillsammans med ditt team.
   -Du bor i Borås med omnejd, är villig att flytta till eller har möjlighet att pendla fritt till och från.
    
   Lön
   Till en början Projektbaserad, vid långsiktigt samarbete även fast lön.
    
   Sök jobbet
   Ansökning görs till Robin.malmborg@mechaniceye.com, bifoga cv och en presentation om dig själv där du berättar om vem du är, hur du ser på framtiden och hur du önskar utvecklas tillsammans med oss.
    
   Har du frågor så kontakta oss via sociala medier eller privat, alla våra kontaktuppgifter finns på vår hemsida http://www.mechaniceye.com.
  • By Namnet
   Jag söker någon som kan animera/teckna till ett par tecknade komedisketcher. Ska försöka hitta lite bidrag så att du som animatör/tecknare kan få betalt, men jag kan inte lova något.
    
   Till en början vill jag starta smått för att se vad vi kan åstadkomma. Jag tänker mig ett par minuter. Sedan lägger jag ut videon på youtube för att få respons.
    
   I bagaget har jag tre år utbildning inom film, ett antal kortfilmer publicerade och ett långfilmsmanus på gång. Inga av dem är komedier, men jag sitter ständigt på idéer för komedier som jag känner att det vore slöseri att inte använda.
×
×
 • Create New...