Jump to content

Zbrush artist för långfilmspilot.


DanielSatari
 Share

Recommended Posts

Jag söker dig som är en fena på Zbrush, eller har tillräckligt med kunskaper för att rendera och göra enkla animeringar av en modell.

 

Vi är i slutfasen av en pilotfilm där vi fått ett troll modellerat i zbrush och behöver din hjälp.

 

Det finns en symbolisk summa för arbetet, dock är det för dig inga större åtaganden, jobbet är i stort sett klart. Det ligger liksom bara fast i burken och vill ut. ;)

 

Hör av dig så pratar vi mer om jobbet. Visar du dig intresserad i projektet och vi får ett fint samarbete ligger det otaliga timmars jobb framför dig till långfilmen.

 

Stort tack.

 

Daniel Satari

Regissör och producent för filmen Orestes.

daniel.satari@gmail.com eller 0736732101

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

 • Similar Content

  • By Helium
   Tjena! Jag går sista året på högstadiet nu (9:an) och har ännu inte valt ett gymnasium.
    
   Jag vill gärna jobba/lära inom Film och Animation (vfx) samtidigt i gymnasiet.
    
   Jag har tittat in i mediagymnasiet i nacka och den verkar ju bra
    
    
   Har ni fler tips?
  • By MrOddwick
   Jag har en youtube-kanal där jag har lagt upp nio filmer som jag har gjort i After Effects. Nu känner jag att jag har lite mer kunskaper än vad jag hade för en månad sedan så jag hade tänkt att lägga upp tutorials. Jag gör detta såklart för att dela med mig av kunnskaper men också för att utveckla mig själv, då jag skulle kalla mig själv för nybörjare. Så jag hade tänkt att lägga upp mitt första tutorial inom kort tid (idag förshoppningsvis). Så håll gärna koll på min youtube-kanal för er som lär sig After Effects! Titta igenom mina filmer så får ni några smakprov på vad jag tänker göra tutorials på. Vissa av filmerna har jag gjort med hjälp av tutorials så jag tänker inte kopiera dom rakt av utan kanske göra liknande videos fast med en mer personlig touch.
    
   MrOddwicks kanal - YouTube
    
   Jag rekommenderar även andra att göra tutorials så att det finns fler att välja på därute!
    
   P.S Om ni har några förslag på vad ni vill lära er så skriv gärna i denna tråd!
  • By Simon_bengtsson
   Tja!
    
   Har börjat klippa en del i premiere pro för att slippa konvertering när jag filmar på dslr-kameror. Har ofta projekt som ska upp direkt efter inspelning. Har dock lite trubbel med exportering ur premiere pro.
    
   Problemet är att när klippet kommer ut så av någon anledning är det som en blå overlay över allting dom sista sekunderna. Allting stämmer i timelinen men inte när klippet kommer ut.
    
   Det händer helt inkonsekvent så jag vet inte riktigt vad det kan bero på, spelar ingen roll vilket format jag drar ut i heller, Kör alltid ut i Apple ProRes eller h264.
    
   Det enda jag har märkt att det händer oftare om jag lägger exporteringen i render queue än om jag gör det direkt i premiere.
    
   Någon som vart med om samma eller kan veta vad det kan bero på?
  • By Winghen
   Hej!
    
   Nu är det som så att jag och en annan polare gjort en film för ett bröllopspar. Filmen ska fungera som en sorts inbjudan till deras bröllop.
    
   Vi är så gott som klara med redigeringen och allt är på sin plats, förutom en enda liten irriterande och avgörande detalj...: FILMEN GÅR INTE ATT RENDERA UT!!!
    
   När vi väl kommit en bit in i den uträknade renderingstiden så avbryts alltihop utan någon större förklaring. En text kommer upp på rutan med de ungefärliga orden: "Export Error. Error compiling movie. Unknown Error" Video-filerna är en s.k. MOD.-fil, konverterad till WMV.-fil (Vi var tvugna att konvertera till något annat är MOD. eftersom redan där så strulade programet p.g.a. filstödet). Vi har provat alla möjliga sätt (typ...) men kan inte klura ut riktigt vad som är fel och vad som bör göras för att åtgärda problemet.
    
   Vi antar att problemet uppstår p.g.a. filtypen... såklart. Men frågan återstår till er som kan tänkas hjälpa oss: Vad tusan ska vi göra, och hur? Någon som stött på samma problem? Någon inställning som måste justeras i programmet? VAD ÄR FEEEEEEEEL!?!?
    
   Mycket tacksam för snabbt svar! Tack på förhand!
  • By muttanbarko
   Hej
    
   Jag sitter och gör en vinjett av stillbilder, men det går rätt trögt. Jag har ca 85 lager och många med lite tyngre effekter.
   Nu satte jag in så jag har 8 Gb RAM-minne, men även om jag trycker i knappen för multiprocessing i preferences så verkar det inte som om den utnyttjar på processorerna. När jag renderar ut så står det typ (processor uses 50 procent of 4 Gb.
   I preferences så känner den dock av att det är 8Gb.
   det går till och med långsammare när jag har den knappen aktiverad.
    
   Har ni några tips på att snabba upp renderingar.
   Sägas ska väl också att jag har windows 7 med 64 bitar.
    
   Tack på förhand.
   /Henrik
×
×
 • Create New...