Jump to content

Vi söker VoiceOver-skådespelare av alla slag!


NOD19

Recommended Posts

NOD19 är ett digitalt produktionsbolag i Örebro som jobbar med nationella projekt och samarbeten i form av webbplatser, programmering, video, ljud och musik. Vi kommer att arbeta mycket med reklamfilm åt en del större kunder som sänder lokal-TV och söker därför skickliga VoiceOver-skådespelare som med perfekta rösttalanger speglar kundens profil.

 

Vi vet att ni finns där ute men det är svårt att hitta er. Därför satsar vi på detta inlägg för att meddela att vi finns!

 

Vi vill gärna ha många ansökningar med röstprover för att kunna ha kontakt med er när vi börjar med produktionerna. Slutproduktionen måste hålla hög kvalitet när det gäller ljudet och rösten. Därför måste det antingen vara inspelat i en studiomiljö, eller så kan vi eventuellt spela in det här i Örebro. Aktuellt blir också om ni har bra utrustning hemma med bra ljudisolering och professionell teknik, så ni kan jobba hemifrån och skicka över ljudfiler till oss.

 

Maila era uppgifter och röstprover till david@nod19.se! Eller hör av er på telefonnumret som ni hittar på våran hemsida.

Vi kommer att läsa och lyssna på alla som hör av sig för det kommer alltid att bli aktuellt med VoiceOver-proffs!

Ni får jättegärna höra av er även om ni inte tidigare arbetat med detta, ni kanske har det som en dröm eller bara vill prova. Det finns många oupptäckta talanger där ute.

 

http://i.imgur.com/DgM5v.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...