Jump to content

Söker duktig själ inom redigering/post- för samarbete


Rusty Label
 Share

Recommended Posts

Hej!

Vi är ett gäng Rap-heads(seriösa sådana) som under det senaste året börjat fokusera oss på att få ut vår musik mera via musikvideos. Har ett par stycken uppe youtube, men vi vill satsa mer på detta!

Jag skaffade för något år sedan en D3100, då jag alltid haft ett lite filmiskt öga för saker o ting, och har filmat hundratals GB random+projekt footage.

Men det mesta blir oanvänt, Och när jag väl sätter mig med något, inser jag att mina kunskaper inom efterarbete(klippning,CC, jaa allt pretty much) inte håller samma nivå som jag känner vår musik förtjänar. Sitter mkt i AE, premiere o dyl o följer tuts för att försöka utvecklas, men har inte tiden för att gå in för det helhjärtat (musik + jobb + nybliven pappa=fullt schema) .

Det går segt.. vilket gör att hela grejen blir lidande i slutändan, Och inte blir "det där" det skulle kunna bli. Vi har kontakt med en del duktiga personer, men ingen som har lust att göra det gratis (finns ingen budget i vår musik, vi gör det bara för hjärtat).

Vi söker därför någon vänlig själ som är intresserad av att jobba ideellt med oss. Vet inte vad vi kan göra för dig i gengäld, men om det finns något så gör vi det! Vi har studio, duktiga tecknare(amatör animerare) producenter. Du får naturligtvis cred för ditt goda arbete!

 

Och jag vet inte riktigt hur detta samarbete skulle gå till men tänker något i stil med:

När vi har en låt+video idé, filmar vi det (ser till så du får nice och tillräckligt material att jobba med), skickar det till dig som får ta det därifrån till färdigt projekt! Vi kan juh hålla telefonkontakt, och bolla ideér fram och tillbaks, du har i regel rätt fria tyglar och får jobba i din egen takt! Om du vill, är du naturligtvis välkommen att även filma, Och i det läget kanske vi kan greja någon reseersättning.

 

Vilka är vi?

Som sagt ett gäng rap snubbar, vi har hållt på seriöst tillsammmans med musiken sedan ca 2006, släppt lite olika projekt, under olika konstellationer(Ays N Beez, Eastville, Rusty Label).

Vi har under åren fått mycket god feedback på sånt som vi gjort, även om inget har blivit sådär värst uppmärksammat. Länkar lite men ni hittar säkert mer om ni googlar!

Det senaste under namnet Ays N Beez

Kingsizemagazine om första ABZ plattan

 

Här är senaste videon vi släppte, ni ser juh att den är rätt störigt amatör..

 

Har redan nu en video som är klippt o typ klar, men som skulle kunna behöva lite extra work!

 

Tacksam för snabba svar, och synpunkter! Mvh Tim

Link to comment
Share on other sites

Jag petar in en post från mobilen då jag kan vara intresserad. Kommer fylla ut sen när jag hittar en dator. Jag har jobbat mycket med dansfilmer och videos i allmänhet, alla som handlat om att få bild och musik att samverka. Mina kunskaper i ae är begränsade och har heller inte axlat några enorma projekt, men som sagt, när jag når en dator kan jag dra fram lite exempel, titta på videon du postade, lyssna på musiken, också kan vi tala vidare därifrån!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

 • Similar Content

  • By masayat
   Hi all,
    
   Sorry this is mostly not written in Swedish - I am an aspiring film producer originally from Japan. After working at Warner Bros in Los Angeles as a trainee and then at a Japanese animation production company Genco, I am now looking to relocate to Sweden as soon as the coronavirus insanity is settled.
    
   Jag söker aspirerande manusförfattare som vill arbeta med två projekter med mig tillsammans. Both to be written in Swedish.
    
   1. Feature film: Coming of age between two teenage boys set in Norwegian countryside - similar vein as "CALL ME BY YOUR NAME" "MOONLIGHT" "WEEKEND". It's based on a YA graphic novel published in Sweden.
    
   2. TV series pilot/series development: 1 hour drama serie (crime, thriller) set in Sweden. Think "KALIFATE" meets "Störst av allt". I would appreciate if you're is familiar with refugee community in Sweden, because that is where I really need local writer's voice the most.
    
   Let's be upfront. I am willing to compensate, but this is very limited as much as USD200 for each project as I am paying from my pocket money. But we can discuss and come up with anything else I have to offer. Ideally we can spend 3-6 months from development to one rewrite.
    
   If anyone here is interested, please reach out to tajikaprod@gmail.com with your resume and a sample.
    
   Here's a bio about me:
   Originally from northern Japan, Masaya Tajika is an aspiring producer and a graduate of UCLA, MFA Producers Program. After a year as a Business Analyst Trainee/Creative Intern at Warner Bros, he is back in Tokyo, working with a production company Genco Inc.
   since January 2018, in charge of production coordination, international sales and co-production.
    
   Masaya has broad experience in various types of content from animation to live action. Recently he assistant-produced a Japanese animated feature In This Corner (and Other Corners) of the World (2019) in Japan, and produced two other live action feature in the US, Love Goes Through Your Mind (2018) and The Way You Look Tonight (2019), in addition to several short films.
    
   Feel free to contact with questions, too!
    
   Thanks.
   Masaya
  • By A Nordqvist
   Hej!
   Jag söker en aspirerande manusförfattare som vill utveckla ett lärande projekt tillsammans.
  • By Nilsmarcus
   Hej!
    
   Jag skriver otroligt mycket musik och en stor del utav den är symfonisk musik. Jag är givetvis medveten om att filmmusik och liknande ska skräddarsys till ändamålet, det är lite det som är tjusningen. Är öppen för alla möjliga projekt.
   Nedanför här hittar du länkar till lite musik jag har gjort.
    
   "Ghost key" -
   (5:52)  
   "Don´t open it!"
   (5:32)  
   "Return of the Judge"
   (0:58)  
   Mer musik hittar ni på min youtube-kanal:
   https://www.youtube.com/channel/UCmTbYQ-aZqQNhKQsbU41Enw/featured?view_as=subscriber
    
   Kontakt: Marcussjokvisth@gmail.com
    
    
   Mvh
   Marcus
  • By Malmborg
   FOTOGRAF / REDIGERARE SÖKES till
   Mechanic Eye
    
   Nu utökar vi vårt produktionsteam med en till fotograf med redigeringskunskaper. Vi ser gärna att du är en person med stort personligt engagemang och driv som vet att det lönar sig i slutändan. Om du vet hur du hanterar din filmkamera och har ett sinne för hur du vill ha din ljussättning runt omkring är du rätt person för oss.
    
   Arbetsuppgifter
   -Du kommer att vara vår A-fotograf i våra större och mindre projekt. Där det närmaste stora projektet är vår långfilmssatsning med arbetsnamnet Under Jord, med planerad produktion under 2019.
   -Du kommer att få huvudansvaret för redigering med möjligheten att själv styra om och hur du vill inkludera oss övriga med redigeringskunskaper i ditt arbete.
   -Tillsammans med våra manusskribenter för kortfilmer och sketcher kommer du också att få huvudansvaret över vår planerade Youtube-verksamhet. Där du kommer att få filma och redigera material till vår kanal.
    
   Kvalifikationer
   -Du har erhållit dig kunskap i filmfotografering på ett eller annat sätt, via utbildning eller ditt brinnande filmintresse.
   -Du och din kamera är bästa vänner med varandra och du vet vad ni behöver runt omkring er för att fånga den bästa möjliga scenen på film.
   -Du hanterar efterarbetet bra och strävar alltid efter att nå ett perfekt resultat.
   -Du är en person med stort engagemang och driv och uppskattar långsiktiga samarbeten och att göra karriär tillsammans med ditt team.
   -Du bor i Borås med omnejd, är villig att flytta till eller har möjlighet att pendla fritt till och från.
    
   Lön
   Till en början Projektbaserad, vid långsiktigt samarbete även fast lön.
    
   Sök jobbet
   Ansökning görs till Robin.malmborg@mechaniceye.com, bifoga cv och en presentation om dig själv där du berättar om vem du är, hur du ser på framtiden och hur du önskar utvecklas tillsammans med oss.
    
   Har du frågor så kontakta oss via sociala medier eller privat, alla våra kontaktuppgifter finns på vår hemsida http://www.mechaniceye.com.
  • By PabloFernandez
   Hej Alla. Nu har vi filmat klart långfilmen Finding Alice och klippningen har satt igång.
   Vi vet redan nu att vissa saker behöver kompletteras och detta är schemalagt 31-Aug till 3e-Sep
    
   Filmen är independent finansierat så det vi söker är folk som är villiga att vara med 4 dagar, träffa massa med sköna filmare och hjälp oss avsluta.
    
   Hör av dig till info@laithaus.com och berätta lite om dig själv.
    
   Stor kram.
    

×
×
 • Create New...