Jump to content

Bor du i Västsverige och kan filma enklare webbfilmer? Läs detta!


Revenew Garden
 Share

Recommended Posts

Revenew Garden är ute efter en person som är verksam i Västsverige och som kan filma enklare produktbeskrivningar/webbfilmer/företagsfilmer för en kunds räkning.

 

 

Syfte:

 

Att använda filmer som sätt att berätta för kunder som besöker företagets webbshop om företaget, produktkategorier och produkter som alternativ till att läsa text. Film är ett sätt att komplettera men som också medger ett annorlunda berättande.

 

 

 

Hur:

 

De filmer som är informativa om företaget eller innehåller expertråd kommer troligtvis ske i intervjuform eftersom det är lättare att få bra.

Filmer som avser att berätta om produkter kan antingen vara intervjuande eller demonstrerande framför kameran med inklippta texter för att hjälpa tittaren.

 

 

 

Vad:

 

Enkla filmer, mellan 1-3 minuter, men ej amatörmässiga filmer som absolut inte får vara överansträngda i sitt sätt att se coorporate eller reklamiga ut.

 

 

 

Omfattning:

 

Först test med en eller två filmer och sedan upp emot en film per månad.

 

 

 

Vem vi söker:

 

Du behöver inte vara speciellt erfaren - men du ska vara ambitiös, duktig och driven till att visa vad du går för.

Viktigt är att du är verksam i Västsverige, då det är där kunden finns.

 

 

 

Låter detta intressant?

Skicka ett mejl med kort information om dig själv och dina kunskaper inom området till: projektassistent@revenew.se

 

 

 

Trevlig sommar önskar vi på Revenew Garden!

Link to comment
Share on other sites

Jag förstår mig sällan på annonser som denna. Vad exakt är det som efterfrågas? Någon entusiastnisse som själv äger all utrustning för att skapa produkten mot betalning, en producent att utifrån överenskommen budget producera produkten, eller en regissör / fotograf som tillsammans med redan tillgängligt produktionsteam / producent producerar produkten?

 

Varit med om alltför många jobb som gått upp i rök bara för att jag själv inte kunnat stå för te.x. sminkning eller musikkomposition och nämner att en sådan person behöver anlitas.

Nu riktas inte det här inlägget direkt till annonsören utan ställs som en generell fråga :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

 • Similar Content

  • By emild
   Vi är bland Sveriges största försäljningsbyrå (~250 medarbetare) med kontor i både Stockholm och Göteborg - och letar nu efter vår nya content-superstar.
    
   Du skall ha erfarenhet inom foto & video - men även meriterande om du har ett öga för design och kunnig inom ex. Photoshop.
    
   Heltidsjobb med fast lön. Stimulerande arbetsmiljö samt flera events och resor per år.
    
   Vår senaste film (vår årliga Key Awards-gala):
    
   Läs mer om oss: https://keysolutions.se
   Vår Instagram: https://instagram.com/keysolutionsse
   Sök till jobbet: jobb@keysolutions.se
  • By Cirkelnio AB
   Vi söker en person som kan finska och är intresserad av att läsa in ett 20 sek manus för använding i en kort TV kampanj i Finland. Personen bör finnas i Stockholm alternativt ha möjlighet att spela in själv.
    
   Vänligen,
   Martin
  • By Umot
   Hallojsan,
    
   Jag driver en gamingkanal på heltid på Youtube sedan tre år tillbaka, och behöver nu få loss mer tid till nya projekt.
   Därför är jag nu i startgroparna till att hitta en person som är intresserad av att redigera cirka trettio videos i månaden.
    
   Du som redigerare ska ha ett sinne för humor, och vara duktig på att förhöja materialet genom roliga inzoomningar, och andra passande effekter.
    
   Självklart är det omöjligt för mig att berätta allt kring detta. Men skicka gärna mig ett PM om du är intresserad så kan vi snacka mer därifrån.
    
   Ta hand om er! :birp
  • By Marksikt
   Hej,
    
   Till ett musikstycke jag komponerat har jag planerat spela in en video med två amatöraktörer som gör playback. Jag har en idé för filmmanus men själv aldrig satt foten i en studio. Jag har läst en del och tittat på videotutorialer men jag känner mig fortfarande osäker. Som hjälp får jag från en filmfotograf som också är ganska nybörjare. Filmen är minimalistisk (4:36 som längd) och vi filmar i en amatörstudio i Södertälje. Den har bra höjd, rikligt med belysningar, ljusbord, stor vit rullebakgrund. Det är erfarenheten som brister. Jag har ingen finansiering men inte heller något externt krav då jag skapar för mig själv. Så det kan gå riktigt dåligt eller ganska lyckat, förhoppningsvis åtminstone roligt och spännande att hålla på. Man gör nästan det man drömmer, med sparsamma medel.
    
   Stilen är tänkt vara ganska stram, surrealistiskt utan överdrift, sparsam med videoklipp klyschor, minimalistiskt, troligen svart vit, kanske med något inlägg av färg. Förhoppningsvis kommer detta att motverka erfarenhetsbristen.
    
   Jag tänkte söka betalt hjälp från en som har erfarenhet som filmfotograf, ljussättare, som kan tycka till om helheten. Det jag kan tänka mig är att jag får offert per timme. Vi avser filma kanske 2-3 dagar mellan 11 och 15 oktober, kanske en halvdag i taget. Jag bor i Stockholm.
   Så om någon har tid och tycker att min begäran är OK så hör av dig.
    
   Tack på förhand!
    
   Hälsningar,
   George
  • By kafir
   Hej, Vi försökte hitta videoredigerare här för ungefär 2 år sedan till vår andra sida men utan någon vidare framgång, så vi försöker igen. Vi söker vi videoredigerare till videospelautomater.com.
   Helst ska du bo i Stockholm och ha mer än 5 års erfarenhet av redigering (youtube). Vi har möjlighet att betala upp till 800:-/h beroende på erfarenhet och föregående jobb.
   Skicka pm med exempel och var du bor, samt liten kort beskrivning om dig.
×
×
 • Create New...