Gå till innehåll

Söker folk för filmproduktion i Örebro


Krispig

Recommended Posts

Hallå Filmintresserade!

 

Vi är två studenter från Örebro som söker folk för ett kommande filmprojekt.

 

Projektet är inte relaterat till något skolarbete eller liknande, utan är helt en fritidssyssla för ungdomar som verkligen vill skapa film!

 

Vi vill göra detta väldigt profesionellt och ge filmen så bra potential som den kan få samtidigt som vi ska ha väldigt kul och trevligt när vi jobbar.

 

Tanken bakom projeket är att skapa en så bra film som möjligt med vad våran budget tillåter och att använda oss av en hollywood inspererad produktions-process.

 

Vi är just nu mitt uppe i manus skrivandet och planerar att inspelningen kommer äga rum sen sommar 2012

 

Det vi söker är folk som är väldigt seriösa. Vi går inte på erfarenhet i förstahand när vi rekryterar utan vi vill ha folk som ger allt dom har.

 

De flesta av våra inspelningar kommer ske i Örebro kretsen så om du har en viktig roll i det hela så skulle det vara rekommenderat att du bor i eller i närheten av örebro. Om du ska vara en av skådespelarna så är det viktigt att du har bra engelska eftersom karaktärerna i filmen är engelsktalande.

 

Känner du att du vill vara delaktig i detta projekt?

Tveka inte att kontaka oss. Det vi kräver av dig är att du ska ha någon kunskap inom ditt område eller vara villig att lära dig. Vi vill också att ni har mycket tålamod och inte ger upp eftersom dom flesta inte har någon som helst erfarenhet av film skapande. Alla ska få den hjälp de behöver så därför behöver vi trevliga människor som inte är rädda att hjälpa till och säga vad dom tycker.

 

Under filminspelningarna så kommer det oftast finnas kaffe och fika. Vi planerar också en stor fest med pengarna vi har kvar i slutet när filmen är redo att visas.

 

 

OBS: Eftersom vår budget begränsar våra möjligheter så behöver vi folk som inte är rädda att låna ut sina tjänster eller material för filmens vinning.

 

Vi kräver att alla sköter sina sysslor seriöst och verkligen gör vad de ska. Vi kan inte sköta 10+ stycken samtidigt som vi ska göra våra egna jobb.

Har ni inte tidigare erfarenhet av det ni vill sköta så får ni verkligen se till att forska/träna om det så ni har bra koll.

 

Kontakt:

krispig.sj@gmail.com

kevin.s.nagy@gmail.com

Länk till kommentar
Share on other sites

Delta i konversationen

Du kan posta nu och bli medlem senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.

Gäst
Skriv ett svar...

×   Klistras in som rik text.   Återställ formatering

  Endast 75 max uttryckssymboler är tillåtna.

×   Din länk har automatiskt bäddats in.   Visa som länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa redigerare

×   Du kan inte klistra in bilder direkt. Ladda upp eller sätt in bilder från URL.

×
×
  • Skapa nytt...