Jump to content

Producent & Filmarbetare till film sökes!


JBRegissör
 Share

Recommended Posts

Mitt namn är Jens Broström, jag är en amatör filmskapare som vill bli proffesionell filmskapare.

 

Jag gick en manuskurs på filmhögskolan år 2009 där jag arbeta med en idé och fick ihop ett manus. Jag har skrivit manus och regisserat flera hemma filmer och försöker nu komma in i filmbranschen.

 

Regisserar en kortfilm vid arbetsnamn ”Peter” just nu, denna film är i sin slutfas och ska skickas in till framefestivalen i Göteborg.

 

Jag vill nu försöka få den här filmen till verklighet och behöver all hjälp jag kan få, jag söker främst individer som just nu kan hjälpa mig att utveckla projektet, så det kan bli klart för att spelas in. Så jag söker folk som är bakom kameran, producenter, scenografer osv.

Manus har många under utbildningen gillat och de tycker det är en speciell och egen idé som jag har skapat.

 

Filmen är en blandning av; surrealism, kärlek, komedi & drama. Det är en novellfilm än så länge och det är det jag satsar på. Men om det skulle gå så utvecklar jag gärna den med hjälp av er till en långfilm om det skulle vara så.

 

Jag skriver en liten sammanfattning av manuset, men har ni frågor angående hur jag ser filmen framför mig, estetiskt och fotografimässigt så hör gärna av er! Svarar på alla frågor!

 

Manus sammanfattning:

Evelina är en arton år gammal tjej som går i gymnasiet. Hennes liv är färglöst och tråkigt, hon är utstött i skolan och hennes familj förstår sig inte på henne. Varje dag när hon går till skolan så går hon förbi en kyrkogård, hon tycker alltid det känns som om att någon tittar på henne vid kyrkogården. Efter en speciellt jobbig dag i skolan och sedan skäll från sin mor så bestämmer hon sig för att rymma hemifrån. Av ren slump så hamnar hon vid kyrkogården, bestämmer sig för att gå in och märker då att det lever spöken på kyrkogården.

Hon träffar ett spöke i samma ålder vid namn William och andra spöken, hon stannar på kyrkogården där spökena visar henne ett roligare sätt att leva på. William och Evelina börjar få känslor för varandra, William vet att deras kärlek skulle vara omöjlig, samtidigt så hjälper de andra spökena till att skrämma upp hennes mobbare från skolan.

Efter en viss tid så dyker Döden upp och då får Evelina reda på att de levande och de döda inte får umgås och att det kan få William att hamna i trubbel eftersom han är ansvarig för kyrkogården.

Evelina bestämmer sig för att ta livet av sig medan William är borta med Döden, men William hinner tillbaka och hinner stoppa henne. Han berättar att han tog sitt liv som ung och har ångrat det sen dagen han gjorde det. Evelina bestämmer sig då för att leva sitt liv och på så sätt med en nytt sätt att se på livet blir hennes existens enklare och förbättrad.

 

Om det finns flera som vill hjälpa mig få detta manus förverkligat på film så hör gärna av er, både proffesionellt folk och amatör folk, älskar ni film och tror på idén så hör av er till mig!

Och som sagt, har ni frågor så hör gärna av er.

Vill utveckla detta manus med folk som brinner för film!

 

 

jens.brostrom@hotmail.com

0704022654

 

 

En så länge har jag ingen chans att ge någon ersättning, eftersom jag vill utveckla idéen med människor och hoppas kunna få den gjord, så hoppas jag på att man kommer kunna få ersättning/lön.

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...

Hej Jens!

 

Hur går det? Har du fått ihop en "crew" eller letar du fortfarande?

 

Jag som frågar har en kamera med möjlighet att spela in i full HD, d.v.s.1920x1080, och dessutom progressivt för mer "filmlook", samt en schysst riktmikrofon.

 

Jag arbetar i Premiere Pro CS4, After Effects CS4 och i Photoshop CS4 i ett s.k. "tapeless workflow" d.v.s. spelar in allt på minnen och hårddiskar.

 

Dessutom äger jag de flesta stora ljudbiblioteken av ljudeffekter som; BBC Sound Effects Library, Lucas Film Sound Effects Library, Hanna Barbera, Hollywood Edge, Sound Ideas, Warner Bros, DigiEffects etc etc.

 

Jag innehar också flera bibliotek med royaltyfri musik vilket kan komma väl till användning i en lågbudgetproduktion.

 

Tycker att din idé låter spännande och intressant eftersom jag också bor i Göteborg. Hör av dig om du vill att skall träffas för ett förutsättningslöst möte. Försöke ringa dig på mobilen men där var det bara mobilsvar.

 

Har jobbat med TV/videoproduktion tidigare men har "sadlat om" och producerar numera videoklipp med grafik och/eller specaileffekter som jag senare säljer på t.ex Shutterstock.com

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

 • Similar Content

  • By masayat
   Hi all,
    
   Sorry this is mostly not written in Swedish - I am an aspiring film producer originally from Japan. After working at Warner Bros in Los Angeles as a trainee and then at a Japanese animation production company Genco, I am now looking to relocate to Sweden as soon as the coronavirus insanity is settled.
    
   Jag söker aspirerande manusförfattare som vill arbeta med två projekter med mig tillsammans. Both to be written in Swedish.
    
   1. Feature film: Coming of age between two teenage boys set in Norwegian countryside - similar vein as "CALL ME BY YOUR NAME" "MOONLIGHT" "WEEKEND". It's based on a YA graphic novel published in Sweden.
    
   2. TV series pilot/series development: 1 hour drama serie (crime, thriller) set in Sweden. Think "KALIFATE" meets "Störst av allt". I would appreciate if you're is familiar with refugee community in Sweden, because that is where I really need local writer's voice the most.
    
   Let's be upfront. I am willing to compensate, but this is very limited as much as USD200 for each project as I am paying from my pocket money. But we can discuss and come up with anything else I have to offer. Ideally we can spend 3-6 months from development to one rewrite.
    
   If anyone here is interested, please reach out to tajikaprod@gmail.com with your resume and a sample.
    
   Here's a bio about me:
   Originally from northern Japan, Masaya Tajika is an aspiring producer and a graduate of UCLA, MFA Producers Program. After a year as a Business Analyst Trainee/Creative Intern at Warner Bros, he is back in Tokyo, working with a production company Genco Inc.
   since January 2018, in charge of production coordination, international sales and co-production.
    
   Masaya has broad experience in various types of content from animation to live action. Recently he assistant-produced a Japanese animated feature In This Corner (and Other Corners) of the World (2019) in Japan, and produced two other live action feature in the US, Love Goes Through Your Mind (2018) and The Way You Look Tonight (2019), in addition to several short films.
    
   Feel free to contact with questions, too!
    
   Thanks.
   Masaya
  • By A Nordqvist
   Hej!
   Jag söker en aspirerande manusförfattare som vill utveckla ett lärande projekt tillsammans.
  • By Nilsmarcus
   Hej!
    
   Jag skriver otroligt mycket musik och en stor del utav den är symfonisk musik. Jag är givetvis medveten om att filmmusik och liknande ska skräddarsys till ändamålet, det är lite det som är tjusningen. Är öppen för alla möjliga projekt.
   Nedanför här hittar du länkar till lite musik jag har gjort.
    
   "Ghost key" -
   (5:52)  
   "Don´t open it!"
   (5:32)  
   "Return of the Judge"
   (0:58)  
   Mer musik hittar ni på min youtube-kanal:
   https://www.youtube.com/channel/UCmTbYQ-aZqQNhKQsbU41Enw/featured?view_as=subscriber
    
   Kontakt: Marcussjokvisth@gmail.com
    
    
   Mvh
   Marcus
  • By Malmborg
   FOTOGRAF / REDIGERARE SÖKES till
   Mechanic Eye
    
   Nu utökar vi vårt produktionsteam med en till fotograf med redigeringskunskaper. Vi ser gärna att du är en person med stort personligt engagemang och driv som vet att det lönar sig i slutändan. Om du vet hur du hanterar din filmkamera och har ett sinne för hur du vill ha din ljussättning runt omkring är du rätt person för oss.
    
   Arbetsuppgifter
   -Du kommer att vara vår A-fotograf i våra större och mindre projekt. Där det närmaste stora projektet är vår långfilmssatsning med arbetsnamnet Under Jord, med planerad produktion under 2019.
   -Du kommer att få huvudansvaret för redigering med möjligheten att själv styra om och hur du vill inkludera oss övriga med redigeringskunskaper i ditt arbete.
   -Tillsammans med våra manusskribenter för kortfilmer och sketcher kommer du också att få huvudansvaret över vår planerade Youtube-verksamhet. Där du kommer att få filma och redigera material till vår kanal.
    
   Kvalifikationer
   -Du har erhållit dig kunskap i filmfotografering på ett eller annat sätt, via utbildning eller ditt brinnande filmintresse.
   -Du och din kamera är bästa vänner med varandra och du vet vad ni behöver runt omkring er för att fånga den bästa möjliga scenen på film.
   -Du hanterar efterarbetet bra och strävar alltid efter att nå ett perfekt resultat.
   -Du är en person med stort engagemang och driv och uppskattar långsiktiga samarbeten och att göra karriär tillsammans med ditt team.
   -Du bor i Borås med omnejd, är villig att flytta till eller har möjlighet att pendla fritt till och från.
    
   Lön
   Till en början Projektbaserad, vid långsiktigt samarbete även fast lön.
    
   Sök jobbet
   Ansökning görs till Robin.malmborg@mechaniceye.com, bifoga cv och en presentation om dig själv där du berättar om vem du är, hur du ser på framtiden och hur du önskar utvecklas tillsammans med oss.
    
   Har du frågor så kontakta oss via sociala medier eller privat, alla våra kontaktuppgifter finns på vår hemsida http://www.mechaniceye.com.
  • By PabloFernandez
   Hej Alla. Nu har vi filmat klart långfilmen Finding Alice och klippningen har satt igång.
   Vi vet redan nu att vissa saker behöver kompletteras och detta är schemalagt 31-Aug till 3e-Sep
    
   Filmen är independent finansierat så det vi söker är folk som är villiga att vara med 4 dagar, träffa massa med sköna filmare och hjälp oss avsluta.
    
   Hör av dig till info@laithaus.com och berätta lite om dig själv.
    
   Stor kram.
    

×
×
 • Create New...