Jump to content

hur gör man denna effekt ?


alex33
 Share

Recommended Posts

 • 1 month later...

Det beror nog på vilket program du använder. Om du använder AE så kan du alltid testa göra ett nytt lager och sen lägga på "fractal noise" och sen mixa lite med 'evolution' inne i fractal noise effekten. Sen lägga på de färger du vill ha med hjälp av "4-color gradient" eller nåt liknande. Sen kan du testa lite olika layermodes för att få lagret att bli transparent på nåt bra sätt och till sist mixa lite med opacity och sånt :). Vet inte om detta skulle fungera men det är nog hur jag hade gjort.

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Du laddar ned eller köper Film Clutters 2.

 

Det röda du ser är en så kallad film Burn, Den kommer egentligen från när du filmar med film då du trycker igång kameran och filmen börjar rulla släpps det in lite mycket ljus vilket gör att det bränns ut.

 

När du laddat ned film clutters får du sitta och leta reda på rätt typ av effekt. där efter lägger du det klippet du vill ha effekten på i redigeringsprogrammet och lägger på en så kallad luma key, den effekten ligger ofta i key effekt foldern. Iaf i Final Cut.

 

sen ska det fungera!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

 • Similar Content

  • By victoredvardsson
   Hej, Är det någon som har provat detta fisheye och vet hur det funkar( Designer's 58mm 0.3X Super Wide Angle Fisheye Lens - Worldwide Free Shipping - DX )?
   Har nu ett Opteka 0,3x ultra fisheye som har blivit väldigt repigt (Filmat skateboard). Så skulle gärna vilja ha en lite jämförelse mellan dessa två linser.
    
   MVH!
×
×
 • Create New...