Jump to content

Vill du vara med på Drömfabriken?


FreeScreen
 Share

Recommended Posts

Hej!

 

 

Mellan den 23-25 april går Drömfabriken av stapeln på Filmhuset i Stockholm. Det är en mässa där filmskapare, filmbransch och filmälskare samlas för att diskutera, uppleva och mötas.

 

Vi på Göteborg Filmfestival anordnar som vanligt en fantastisk händelse som kallas FreeScreen! Där kan vem som helst få visa upp något; uppträda med sin musik som skulle kunna vara ett grymt soundtrack, läsa ur ett eget manus eller visa hela eller delar av sin film. Den enda regeln är att det får vara max 5 min långt, annars är det fritt fram!

 

Vi letar just nu med ljus och lykta efter dig som vill vara med, särskilt efterlyser vi tjejer (då det tenderar att bli ganska mansdominerat av någon anledning). Det enda man behöver göra är att maila in sitt intresse tillsammans med följande info:

 

Namn:

Telefonnummer:

Mailadress:

Vad skall du visa/göra:

Hur långt är detta:

 

Alla filmer spelas upp från DVD-spelare och materialet skickas till:

 

Göteborg International Film Festival

Olof Palmes plats

413 04 Göteborg

 

Märk det gärna med “FreeScreen”. Om det inte är möjligt att skicka in materialet i förväg kan vi bestämma en inlämningstid på plats, men då kommer vi inte hinna testköra det innan. Har du några frågor är det bara att maila! För mer info om Drömfabriken se: http://www.sfi.se/dromfabriken

 

 

Hälsningar,

 

Jenny Luukkonen

freescreen@filmfestival.org

Göteborg International Film Festival

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

 • Similar Content

  • By Nordahlaren
   Jag ska söka följande: Ansökan - Akademin Valand, Göteborgs universitet
    
   Och i denna pdf: http://www.akademinvaland.gu.se/digitalAssets/1389/1389525_anso--kningsblankett2013.pdf står det att man ska "även skicka in handlingar (till Antagningen, 833 82 Strömsund) som behövs för behörighet eller meritvärdering, se www.antagning.se.?"
    
   Hur vet jag vad det är för handlingar?!
    
   Snabbt svar uppskattas!
  • By beman376
   Tänkte tipsa er om en kortfilmstävling för unga filmare under 26 år - UngVERAfilm. Tävlingen anordnas den 3 mars 2013 i Mariehamn, på Åland, i Finland.
    
   Filmen får vara max. 8 minuter lång och ska vara gjord efter den 18 mars 2012.
    
   Deadline är 11 februari 2013.
    
   Läs mer om tävlingen här: UngVERAfilm
  • By Flimmerfestivalen
   Den 5 - 14 oktober 2012 är det dags för 14:e upplagan av Norrköping filmfestival Flimmer. Under festivalen går dessutom Guldsvanen - Östergötlands uttagstävling till Novemberfestivalen - av stapeln. Festivalen är dessutom en mötesplats för dig som älskar att prata, se och göra film och en chans att visa din film inför våra 6 000 besökare. Läs mer på vår facebooksida (kopiera in länken: Flimmer - Norrköping filmfestival - Ideell organisation - Norrköping, Sweden | Facebook) eller på vår hemsida och anmäl din film innan 25 juli: Start | Flimmer
    
   Direktlänk till anmälningsformulär: Anmälan/Submission | Flimmer
    
   Varmt välkomna!
  • By beman376
   Hej!
    
   Tänkte tipsa er om en kortfilmstävling för unga filmare under 26 år - UngVERAfilm. Tävlingen anordnas den 18 mars 2012 i Mariehamn, på Åland, i Finland.
    
   Filmen får vara max. 8 minuter lång.
    
   Deadline är 1 mars 2012.
    
   Läs mer om tävlingen här: UngVERAfilm
  • By Felipe
   Jag är utbildad regissör/manusförfattare med ett antal kortfilmer i ryggsäcken, har vunnit priser och arbetat professionellt inom TV. Skriver helst om intressanta och tredimensionella karaktärer i nutida, händelserika, allvarliga och spännande berättelser, ofta med inslag av det övernaturliga.
    
   Söker nu någon likasinnad att teama ihop mig med för brainstorming, bollande av idéer och seriöst manusförfattande. Detta gäller inget pågående projekt utan jag hoppas kunna skapa nya projekt ihop med Dig. Kortfilm och långfilm.
    
   Etablerad som oetablerad - spelar ingen roll. Det viktiga är att du tar ditt manusförfattande på allvar och är villig att skapa någonting nytt från grunden ihop med någon annan. Du bör vara lika konstnärlig som strukturerad och kunna både ge och ta konstruktiv kritik. Ser helst att du bor i eller i närheten av Göteborg (utanför går bra det med) och har någon form av professionell manusutbildning alt. kunna visa upp minst ett manus som blivit producerad film/kortfilm. Korrekt manusformat/standard gäller.

   Se det som ett experiment eller början på en potentiell långsiktig relation inom filmbranschen. Till en början så kommer det inte att generera några pengar och exakt hur mycket tid vi lägger på det här och hur vi går vidare med div. projekt bestämmer vi ihop.
    
   Är du redo att spendera tid och energi för att utvecklas i ditt manusförfattande?
    
   Skicka CV och några rader om dig själv till: film.felipe@gmail.com och om möjligt bifoga manus/film, länk eller dyl.
    
   Ha det bäst
   /Felipe R
×
×
 • Create New...