Jump to content

Recommended Posts

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Similar Content

  • By Johanna9325
   Jag planerar förtillfället inför mitt nästa filmprojekt och under en sekvens i denna film så kommer en utav huvudrollsinnehavarna att röka cigaretter.
    
   Men eftersom jag inte vill att mina skådespelare ska behöva röka på "riktigt", undrar jag om någon vet vad det är för cigaretter som brukar används vid filminspelningar, (när man inte använder sig av tobakcigaretter alltså) och var kan man i sådana fall få tag på dessa på ett enkelt och smärtfritt vis?
  • By YouKnowHimTheGuy
   letar efter titeln på en typ animerad film ja såg som barn, den handlade om en trollkarl (mycket elak sådan) som (vad jag minns) tar in en lärling som han tränar och lär en massa elaka saker men till slut blir lärlingen nyfiken har jag för mig och börjar snoka runt och då straffar trollkarlen honom (om ja minns rätt nu) genom att förvandla honom till en häst som han rider runt på och kör sporrarna i sidan på så att han börjar blöda... sen minns jag att trollkarlen förvandlar sig till en get och en katt nån gång också
    
   skulle uppskatta hjälp
  • By exposedcomedy
   Jag har länge varit intresserad av film överhuvudtaget. Som liten byggde jag upp små världar i sandlådan och även i mitt lekrum. Mina kompisar och föräldrar fick vara skådespelare.
   När jag hade en kamera i handen och så fort jag lärde mig skriva började jag även skriva manus till mina filmer. Idag sitter jag här med ett manus som jag drömmer om att få göra.
    
   Det är en skildring av dagens ungdomar, hur våld och mobbning ter sig och vuxnas ansvar gentemot sina barn. Jag själv kan identifiera mig själv med Peter då jag själv varit mobbad under längre perioder under mitt liv i skolan.
   Med andra ord är en del scener verklighetsbaserade. Jag tycker att filmen är så nära mig man kan komma och jag vill ge min och många andras verklighet till världen. Jag tror att föräldrar, lärare, rektorer m.m. behöver få ett uppvaknande om hur mobbningen kan gå överstyr, trots att man fortfarande går i grundskolan.
    
   Jag tror på idén att alla människor har ett val. Jag tror att den här filmen kan ändra många, ungdomar som vuxnas, val i vardagen. Att både mobbarna och den mobbade far riktigt illa bevisas i filmen ”Den vackra svanen”. Varelser i omgivningen, såsom svanen i detta fall, får även smällar. Jag tror på att uppmärksamma barnen i samhället och att ge deras bild av verkligheten.
    
   Den dag jag satt och tänkte att jag vill skriva och regissera en film kring just detta ämne skrev jag ner hela historian till en början i improvisation. Efter funderingar och arbete blev manuset fullständigt.
   Nu vill jag ha hjälp eftersom det är det första manuset jag skrivit
   Den vackra svanen.pdf
  • By DunderHumor
   Hejsan svejsan! Jag är Walter, 17 år och filmskapare. Tänkte att jag skulle dela med mig av ett ganska så stort projekt som jag och några andra har jobbat på ett tag nu. Projektet är en tecknad webbserie. Det är jag som animerar och redigerar allt. Sen så skriver jag tillsammans med mina bröder manus. Jag jobbar för fullt på första avsnittet just nu och det är snart klart. Det jag tänkte visa här är introt som vi har släpps som en liten teaser.
    
   &fs=1">&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" width="560" height="349" allowfullscreen="true">
   Musik av Christer Holm.
    
   Jag har gjort en del andra animationer och sketcher, dom kan ni hitta på http://dunderhumor.se
    
   Jag använder Toon Boom Studio 4 för att animera det här projektet, annars så brukar jag använda Flash CS3.
×
×
 • Create New...