Jump to content

Mustasch liknande som i American History X


Rasty
 Share

Recommended Posts

Goddagens filmskapare.

Nu är det såhär att när sommarlovet börjar är jag och några till i full färd med att spela in. Manuset är så gott som klart finns bara lite detaljer att finslipa. En av de få detaljerna är att fixa lösmustasch. Ni minns kanske Derek Vinyard från filmen American History X hur han hade, något sånt vill jag också ha, att mustaschen täcker området runt munnen. Det finns säkert att köpa sånt men jag vill hellre testa göra själv eftersom budgeten på filmen är maxad. Tror ni att man kan måla på det med en tuschpenna eller nåt sånt, det kanske funkar när man filmar på avstånd så man ser det kanske inte så bra.

 

Men vad tycker ni är bäst att göra detta på utan att köpa lössmustasch?

Tack på förhand...

Link to comment
Share on other sites

Ursäkta för trippelpost men vi hade kaos på filmmötet igår angående detta, okej kanske inte kaos precis men det tog upp i alla fall en halvtimme på mötet. Är det verkligen ingen som vet något om detta? Om inte kan vi låta tråden dö ut helt enkelt.

Förresten, denna tråd hade passat bättre in på rekvisita eller?

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Lyckas aldrig odla runt hela munnen. Det enda jag får fram är under näsan och bara några få hårstrån på hakan. Men jag har kommit på något som jag använt i filmen, vågar inte riktigt erkänna vad jag använder för det är pinsamt men det ser bra ut i film :)

Link to comment
Share on other sites

Du kan ju försöka att sy ihop djurhår. Försök att hitta en hund som har "samma" hårtyp som dig och med tillräckligt långt hår för att kunna göra någonting av det. Gå till en djuraffär, kennel eller dylikt. Du får isf förvänta dig att betala för håret (jag hade iaf inte velat att min hund gick omkring med en kal fläck i veckor pga given anledning - inte gratis iaf). :)

 

Lycka till!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...