Jump to content

Guilt: (It's a one word drama)


Recommended Posts

känns som att du kan utveckla idén lite. skruva den ännumer. gör något oväntat. gör alla dramor större. en schysst idé med ett ords repliker, men då tycker jag personligen att det skulla vara roligare med snabbare rappare dialog, smart utänkt som bli bra på det viset. nu är det bara ett konstaterande. det blir aldrig roligare.

Link to post
Share on other sites

Ja, detta var ju lite annorlunda än ditt förra manus ^^ Skoj att se att du lärt dig skriva ordentligt nu. Manuset var faktiskt väldigt bra, håller dock med Tomgrejs om att du kan göra det ännu bättre.

När jag läste manuset så föreställde jag mig allting i 40-tals svartvitt stil, typ som Casablanca eller reklamen för det där nikotinfria snuset som jag inte kommer på namnet på för tillfället.

Link to post
Share on other sites

Kul idé! Koncentrerad och kärnfull. Inget anmärkningsvärt, men kan nog bli en fin liten 3-minutare...

 

.. om du löser slutet! Om han skjuter sig själv så tar det helt och hållet udden ur historien, det leder inte fram till något som vi kan lära oss nånting av. Ännu värre om vi inte får veta vem som blir skjuten, då leder det fram till ett ingenting.

 

Fundera istället på om du inte ska hitta en "lösning" på situationen. Till exempel: låt det bli tyst efter att han skrikit "quiet!". Låt honom sedan tveka vem han ska skjuta, som i ditt förslag. Men istället för att skottet går av, kanske han ger upp, säger "damn!", och går därifrån...?

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...