Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'fungerar inte'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Planering
    • Filmmanus
    • Filmproduktion
    • Driva eget filmbolag
    • Filmjobb
  • Filminspelning
    • Videokameror
    • Regi och skådespel
    • Rekvisita och scenografi
    • Filmfoto
    • Ljudinspelning
    • Specialeffekter
    • Filmteknik
    • Gör det själv
  • Efterarbete
    • Videoredigering
    • Videokonvertering
    • Musik och ljud
    • Animering
    • Digitala effekter
    • Datorteknik
  • Distribution
    • Marknadsföring
    • Filmevenemang
    • Juridik
  • Filmsnack
    • Filmcafé
    • Filmskolor
    • Diskussioner
  • Voodoo Film
    • www.filmprylar.se
    • Nyhetsmeddelanden

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


City


Bio


Job/title


Name


Region


Homepage


Influences


Gear


Interests

Found 2 results

  1. Tjena! Kör Final Cut Express 4.0.1 på 27" iMac 2.93 GHz Intel Core i7, 8 GB RAM, 1 TB hårdisk, Mac OS X 10.6.6 Har stött på lite problem med både ljud- och videoövergångar. När jag placerar två klipp intill varandra och vill lägga dit en övergång så händer det väldigt ofta att det inte går att sätta dit den. Ingenting markeras liksom och när jag släpper övergången så fastnar den inte. Ibland markeras några frames bara och övergången blir pytteliten och gör ingen skillnad. Likadant är det med ljudövergångarna. De vill inte fastna. Vad är det för fel? Jag har köpt programmet vid samma tillfälle jag köpte datorn så det är inte nedladdat eller något sånt. Mycket tacksam för svar!
  2. tjena. har nu införskaffat mig en HD kamera, nu när jag hade filmat lite olika saker så skulle jag redigera dom i vegas, men när jag la in dom i vegas så finns det ingen bild (det blir bara grönt) det är mp4 format. tack på förhand
×
×
  • Create New...