Resultat 1 till 19 av 19

Ämne: program för att ändra rösten!

  1. #1
    Besatt medlem Headmans avatar
    Reg.datum
    jul 2005
    Ort
    grängesberg
    Inlägg
    470
    Karma
    0

    Standard program för att ändra rösten!

    hej!
    vet nån något program man använder för att ändra rösten i en mic.
    Tyler Durden

  2. #2
    Besatt medlem Norberts avatar
    Reg.datum
    jul 2005
    Inlägg
    2 285
    Karma
    17

    Standard

    I realtid?
    Googlar man inget får man inget veta.
    www.lantismedia.se

  3. #3
    Besatt medlem Headmans avatar
    Reg.datum
    jul 2005
    Ort
    grängesberg
    Inlägg
    470
    Karma
    0

    Standard

    mm exakt
    Tyler Durden

  4. #4
    Besatt medlem Luzers avatar
    Reg.datum
    okt 2003
    Ort
    Trollhättan
    Inlägg
    1 369
    Karma
    18

    Standard

    Samma pluggar som inte körs i realtid, bara de finns i det formatet vilket de flesta gör. Sen beror det ju helt på hur du vill ändra rösten, alla effekter man lägger på ett ljud ändrar ju något, det är ju det som är själva poängen
    Vad kör du för program?

  5. #5
    Besatt medlem Headmans avatar
    Reg.datum
    jul 2005
    Ort
    grängesberg
    Inlägg
    470
    Karma
    0

    Standard men....

    jag kör inte nå program, varför tror du att jag frågar? sak samma. men ett program som ändrar rösten på eko,mörkare,Darth Vader liknande effekter och dylika saker. alltså ett program som ändrar med effekter i real tid.

    //Johannes
    Tyler Durden

  6. #6
    Besatt medlem Luzers avatar
    Reg.datum
    okt 2003
    Ort
    Trollhättan
    Inlägg
    1 369
    Karma
    18

    Standard

    Jaha, jag förutsatte nog att du hade ett program för att man måste ha det I allafall när det gäller realtidseffekter vad jag känner till. Jag vet att du kan köra vst-pluggar i audacity som ä gratis, men tvivlar på att du kan lägga dem i realtid där, kanske nån annan som testat?
    http://audacityteam.org/
    http://audacityteam.org/vst/

    Jag tror tom du kan skruva ganska mycket med effekterna som följer med programmet där också då just eko, pitch (för att få mörkare röst), och även olika phasers/flangers kan få ungefär den effekt du önskar skulle jag tro. En enkel grej som att lägga ett kort eko som tenderar till att inte vara ett eko (typ 40ms) kan också skapa kul effekt beroende på hur högt man lägger den. Ehum..måste du kunna göra det i realtid?

  7. #7
    Besatt medlem Headmans avatar
    Reg.datum
    jul 2005
    Ort
    grängesberg
    Inlägg
    470
    Karma
    0

    Standard

    men det borde ju finnas, har hittat nåt som heter Voice Changer software men den funka inge vidare, inget man redigerar i efterhand i real tid asså!!!!!!! men det har ni nog fattat nu , men det borde finnas.
    har redan audacity och vitt vad jag vet så funkar inte real tids redigering eller vad man ska säga i den.

    //Johannes
    Tyler Durden

  8. #8

    Standard

    Bara nyfiken, varför ska du kunna ändra i realtid? Någon spännande liveakt på intågande?

  9. #9
    Besatt medlem Stefan_holsts avatar
    Reg.datum
    feb 2005
    Ort
    Trollhättan
    Inlägg
    608
    Karma
    16

    Standard

    Citat Ursprungligen postat av Headman Visa inlägg
    jag kör inte nå program, varför tror du att jag frågar? sak samma. men ett program som ändrar rösten på eko,mörkare,Darth Vader liknande effekter och dylika saker. alltså ett program som ändrar med effekter i real tid.

    //Johannes
    http://www.youtube.com/watch?v=gpxJhpofAPE

    Här är en tutorial för att göra Darth Vader Röst.

    Hoppas du har Humor

  10. #10
    Besatt medlem joli91s avatar
    Reg.datum
    jul 2005
    Ort
    Matfors
    Inlägg
    133
    Karma
    0

    Standard

    #1 of komiker!!!
    Ha det bra!

  11. #11
    Medlem Mördarbananerna attackeras avatar
    Reg.datum
    maj 2007
    Ort
    Vallentuna
    Inlägg
    48
    Karma
    0

    Standard Voice Changer

    De finns ju Voice Changer 4.0 Diamond

  12. #12
    Besatt medlem
    Reg.datum
    nov 2005
    Inlägg
    198
    Karma
    15

    Standard

    Citat Ursprungligen postat av Mördarbananerna attackera Visa inlägg
    De finns ju Voice Changer 4.0 Diamond
    Det finns ju också Voice Changer 5.5

    Vad menas med att ändra i realtid

  13. #13
    Besatt medlem arvids avatar
    Reg.datum
    mar 2004
    Ort
    Hörnefors
    Inlägg
    336
    Karma
    17

    Standard

    Om man använder en effekt, t.ex. ett eko kopplat till en mikrofon så får man ekot vid samma tillfälle som ljudet som spelas in. Då har man fixat effekten i realtid. Och sedan är det kört att fixa det ljudet utan eko. Det är alltså väldigt osmart att lägga effekter på det sättet, i realtid, såvida det inte är ett liveframträdande.

  14. #14
    Besatt medlem Luzers avatar
    Reg.datum
    okt 2003
    Ort
    Trollhättan
    Inlägg
    1 369
    Karma
    18

    Standard

    Citat Ursprungligen postat av arvid Visa inlägg
    Om man använder en effekt, t.ex. ett eko kopplat till en mikrofon så får man ekot vid samma tillfälle som ljudet som spelas in. Då har man fixat effekten i realtid. Och sedan är det kört att fixa det ljudet utan eko. Det är alltså väldigt osmart att lägga effekter på det sättet, i realtid, såvida det inte är ett liveframträdande.
    Fast ett eko som kommer vid samma tillfälle som orginalljudet är ju inget eko

  15. #15
    Besatt medlem arvids avatar
    Reg.datum
    mar 2004
    Ort
    Hörnefors
    Inlägg
    336
    Karma
    17

    Standard

    Oj då! Det var ett allvarligt fel av mig! Naturligtvis kommer ju ekot strax efter originalljudet. F'låt!

  16. #16
    Besatt medlem Luzers avatar
    Reg.datum
    okt 2003
    Ort
    Trollhättan
    Inlägg
    1 369
    Karma
    18

    Standard

    Citat Ursprungligen postat av arvid Visa inlägg
    Oj då! Det var ett allvarligt fel av mig! Naturligtvis kommer ju ekot strax efter originalljudet. F'låt!
    He he jo jag förstår allt att du har koll, kände mig bara tvungen att retas

  17. #17
    Besatt medlem Headmans avatar
    Reg.datum
    jul 2005
    Ort
    grängesberg
    Inlägg
    470
    Karma
    0

    Standard

    har varit borta en stund, datorn krashade men om formaterad, har testat med Voice changer 5.5 men det funka inge VIDARE! jag ska ha det till min lillebror som lirar cs och har pipig röst, han vill ha en mörkare röst.
    Tyler Durden

  18. #18
    Besatt medlem Christian van Caines avatar
    Reg.datum
    jul 2004
    Ort
    Göteborg
    Inlägg
    2 688
    Karma
    18

    Standard

    Ooookey, då lär ingen programvara i värden hjälpa tyvärr.
    För att få en djup & intressant röst som inte låter som en Sankt Bernardshund på valium så krävs det att man HAR en djup & intressant röst.
    Det går att pitcha rösten lite för att få till mer botten i den, & det går att förstärka botten som redan finns med bass-management-pluggar, men det går inte att få en röst som inte passerat målbrotten (eller låter så) än att låta som en whiskey-frisk 40-åring.

    ...låter mer som din bror skulle behöva fila lite på självförtroendet...
    Pax Vobiscum! Christian

  19. #19
    Besatt medlem Headmans avatar
    Reg.datum
    jul 2005
    Ort
    grängesberg
    Inlägg
    470
    Karma
    0

    Standard

    haha, du har rätt!
    Tyler Durden