Resultat 1 till 2 av 2

Ämne: Film Connection?

 1. #1
  Nybörjare
  Reg.datum
  feb 2009
  Ort
  Örebro
  Inlägg
  9
  Karma
  0

  Standard Film Connection?

  Hej.

  Vet någon om Film School | Filmmaking Courses in Directing, Producing, Editing, Screenwriting är bra? Den verkar vara det, dömt från dess egna presentation.

  Verkar vara prisvärd och effektiv, frågan är dock, ifall man skulle välja sig program 2, hur det skulle gå för en icke-amerikansk student, med bostad, bidrag, stipendier, lån, visum och alla de andra tingen i student-livet?

  Jag tänker maila dem nu när jag skrivit klart detta inlägg, men, jag är fortfarande nyfiken på era tankar och funderingar.

  /SERGE

 2. #2
  Besatt medlem
  Reg.datum
  jan 2011
  Ort
  Gävle
  Inlägg
  751
  Karma
  10

  Standard

  Jag har för mig att jag mailade dem, eller typ chattade, utifrån ren nyfikenhet. Hade en lång och givande diskussion och det verkade som om snubben jag pratade med hade en del insikt i branschen. Dock skulle han höra av sig ifall det gick att få studiemedel från CSN i utbildningen, men det kom aldrig något mail. Men deras koncept är väl att ge dig praktik som du betalar för, i princip? Den stora frågan är om det inte är bättre att försöka söka praktik ändå, där nere. Men då behövs väl i regel en rätt fin portfolio, inte minst om du ska söka via internet, från hemmaplan.

  Det ser väldigt cheesy ut på sidan, men sök runt lite på forum och sånt - har för mig att skolan hade mycket kritik för just det här med att man bara köper sig in på en vanlig praktikplats.