Resultat 1 till 9 av 9

Ämne: Skrivmaskins effekt i Vegas Pro

  1. #1
    Nybörjare
    Reg.datum
    sep 2008
    Inlägg
    1
    Karma
    0

    Standard Skrivmaskins effekt i Vegas Pro

    Hur gör jag enklast i Vegas Pro 8, ifall jag vill ha en text med "skrivmaskins effekt", alltså, att man ser hur bokstäverna skrivs, en efter en?

  2. #2
    Nybörjare
    Reg.datum
    sep 2008
    Inlägg
    11
    Karma
    0

    Standard

    alltså börja med att kolla xfc-chippet i din skrivmaskin alltså vilken årgång det har. om det är äldre än -02 så går du in på skrifter options i vegas och ställer in 2.6 på chip channel. i rutan till höger skriver du "write text in rolling effect" och sen är det bara att köra på. jag var inne och kollade på skrivmaskiner på onoff i veckan och de flesta har en blockplug i chippet för att man inte ska kunna göra så här men dra lite försiktigt i tennsticket så ska det funka. lycka till

  3. #3
    Medlem
    Reg.datum
    nov 2007
    Inlägg
    52
    Karma
    0

    Standard

    Citat Ursprungligen postat av Mårten Öberg Visa inlägg
    alltså börja med att kolla xfc-chippet i din skrivmaskin alltså vilken årgång det har. om det är äldre än -02 så går du in på skrifter options i vegas och ställer in 2.6 på chip channel...
    Om jag inte har helt fel så bytte dem till 2.6 redan 2001. Rätta mig gärna om jag har fel.

  4. #4
    Nybörjare
    Reg.datum
    sep 2008
    Inlägg
    11
    Karma
    0

    Standard

    Citat Ursprungligen postat av Linusss Visa inlägg
    Om jag inte har helt fel så bytte dem till 2.6 redan 2001. Rätta mig gärna om jag har fel.
    nja alltså ring till supporten och fråga efter din access id-nummer, skriv sedan in det i skrifter access-rutan i vegas. men om du kan trimma upp chippet till 2.9 så kan du få ett shift access account hos supporten.

  5. #5
    Medlem
    Reg.datum
    nov 2007
    Inlägg
    52
    Karma
    0

    Standard

    Nu vet jag inte riktigt om jag hänger med i svängarna men enligt supporten så ska det inte spela någon roll om du uppdaterat den eller inte då den arbetar offline. Sen vad dess access-id har med mjukvarustrukturen att göra fattar jag inte heller. Försök hålla dig inom trådens ämne, tack.

  6. #6
    Nybörjare
    Reg.datum
    sep 2008
    Inlägg
    11
    Karma
    0

    Standard

    Citat Ursprungligen postat av Linusss Visa inlägg
    Nu vet jag inte riktigt om jag hänger med i svängarna men enligt supporten så ska det inte spela någon roll om du uppdaterat den eller inte då den arbetar offline. Sen vad dess access-id har med mjukvarustrukturen att göra fattar jag inte heller. Försök hålla dig inom trådens ämne, tack.
    alltså läs vad jag skriver... shift access account får du när du trimmat upp chippet till 2.9. alltså den arbetar offline men har en wired cable som går genom telefonjacket vilket gör att det funkar att gå semi-online om du har trimmat chippet. suck...

  7. #7
    Medlem
    Reg.datum
    nov 2007
    Inlägg
    52
    Karma
    0

    Standard

    Okej, men om det är den kabeln jag tror du menar så är det billigare att bara köpa det nya 2.9-chippet på blocket eller något. Då slipper du dessutom risken för system failure vid online-uppgraderingen. Men nog om detta nu, tror faktiskt trådskaparen har fått reda på allt han behöver.

  8. #8
    Nybörjare
    Reg.datum
    sep 2008
    Inlägg
    11
    Karma
    0

    Standard

    Citat Ursprungligen postat av Linusss Visa inlägg
    Okej, men om det är den kabeln jag tror du menar så är det billigare att bara köpa det nya 2.9-chippet på blocket eller något. Då slipper du dessutom risken för system failure vid online-uppgraderingen. Men nog om detta nu, tror faktiskt trådskaparen har fått reda på allt han behöver.
    alltså för fan gosse... 2.9-chippet har ett skinnstift på insidan vilket gör att det inte går att plugga upp om du inte får access up pluging id number från supporten. så det lär du inte hitta på blocket, hehe.

  9. #9
    Medlem
    Reg.datum
    nov 2007
    Inlägg
    52
    Karma
    0

    Standard

    Citat Ursprungligen postat av Mårten Öberg Visa inlägg
    alltså för fan gosse... 2.9-chippet har ett skinnstift på insidan vilket gör att det inte går att plugga upp om du inte får access up pluging id number från supporten. så det lär du inte hitta på blocket, hehe.
    Kan du sluta tro att du vet allting?
    Citerar direkt från deras sida:
    "The 2nd version of the ScriftTronic has a static internal plug, but plug can easily be removed by any user."

    Helt ärligt så verkar det som om du skriver massa fast du inte riktigt har koll på vad som egentligen gäller. Åter igen, trådskaparen är nog redan nöjd!