Resultat 1 till 6 av 6

Ämne: Få textstorleken att öka successivt

  1. #1
    Nybörjare
    Reg.datum
    mar 2008
    Inlägg
    3
    Karma
    0

    Standard Få textstorleken att öka successivt

    Hejsan.

    jag jobbar med adobe premier 2.0, och jag har letat livet av mig hur man får en text att bli större medans tidrämsan går. Om ni inte fattar så ska jag dra ett exempel. När man t.ex. kollar på MTV ibland så visa de bilder. dessa bilder är stillbilder, fast de sakta/snabbt zoomar det in eller ut från bilden. På så vis känns bilden mycket mer levande.

    Hoppas ni fattar, tacksam för svar! / Stridh

  2. #2
    Besatt medlem Max_Hs avatar
    Reg.datum
    jun 2006
    Ort
    Stockholm
    Inlägg
    5 678
    Karma
    19

    Standard

    Du har alla dessa kontroller i "Effects Control-panelen" och där väljer du "Motion". Du kan inte ändra storleken över tid i Title-verktyget.

    Edit: Notera att om du förstorar texten kommer den att bli suddig och möjligen ngt pixelerad.
    Då är det bättre att skapa en stor text till att börja med som du först förminskar.

    /Max

  3. #3
    Besatt medlem
    Reg.datum
    jan 2008
    Ort
    Jönköping
    Inlägg
    278
    Karma
    13

    Standard

    Det är det jag kan tycka är lite dumt med premiere, att det inte finns någon timeline i title verkyget där man kan placera keyframes för att animera texten och på så sätt slippa animera texten efteråt i stället för att göra det på en gång... men det finns väl säkert en anledning till att man gjort som man gjort.

    Abbe

  4. #4
    Besatt medlem Max_Hs avatar
    Reg.datum
    jun 2006
    Ort
    Stockholm
    Inlägg
    5 678
    Karma
    19

    Standard

    Jupp, det kan jag hålla med om - det vore trevligt om det fanns. Men det är en stor skillnad att utveckla en "animerad" titler i jämförelse med en "statisk". Och Adobe har redan ett ganska bra title-animeringsverktyg i form av After Effects (som förvisso kostar en del...).

    / Max

  5. #5
    Administratör Paces avatar
    Reg.datum
    jun 2002
    Ort
    Göteborg
    Inlägg
    3 794
    Karma
    10

    Standard

    Omdöpt från "Jobbigt!".

  6. #6
    Besatt medlem
    Reg.datum
    jan 2008
    Ort
    Jönköping
    Inlägg
    278
    Karma
    13

    Standard

    oo ja. after effects är ju väldigt bra på det, jag kan bara känna att det ibland är lite svårt att veta vad man ska rendera ut det som från after effects till premiere. Dynamic link funkar ju fast det kräver ju en hel del utav burken. det är väl quick time som har funkat bäst hittils.

    Abbe