Sidan 2 av 2 FörstaFörsta 12
Resultat 26 till 35 av 35

Ämne: Eftertexter i Pinnacle Studio 11!

  1. #26
    Nybörjare
    Reg.datum
    okt 2007
    Inlägg
    5
    Karma
    0

    Standard

    Citat Ursprungligen postat av Team_fagott Visa inlägg
    Läs inlägg två.
    Okej, men det är så att han beskriver hur man gör i Pinnacle Studio 9.3, och jag har 11! Så jag undrar FORTFARANDE hur man gör!!

    /E

  2. #27
    Besatt medlem Rogges avatar
    Reg.datum
    jan 2005
    Ort
    Stockholm
    Inlägg
    2 549
    Karma
    18

    Standard

    Citat Ursprungligen postat av ellen Visa inlägg
    Okej, men det är så att han beskriver hur man gör i Pinnacle Studio 9.3, och jag har 11! Så jag undrar FORTFARANDE hur man gör!!
    När du har programmet öppet, tryck på tangenten F1 för att öppna programmets hjälp. Sök på det du vill göra och läs där hur man gör. Det går fortare än att vänta en vecka eller två till på ett eventuellt svar.
    /Roger

  3. #28
    Besatt medlem
    Reg.datum
    jan 2006
    Ort
    skärstad
    Inlägg
    351
    Karma
    0

    Standard

    det är samma sak i pinnacle 11 som i 9:an
    Säf
    CPT
    Crazy Pink Town

  4. #29
    Besatt medlem Skrytssons avatar
    Reg.datum
    okt 2006
    Inlägg
    281
    Karma
    14

    Standard

    [quote=Joel.N;131710]
    Citat Ursprungligen postat av Skrytsson Visa inlägg
    Okej... *väntar på förklaring hur man gör*


    Du markerar bara ljudklippet på tidslinjen och klipper "som vanligt"...
    (Jag förutsätter att du vet hur man klipper? Samt att du jobbar med tidslinjen...)
    Lycka till
    Mvh
    Joel.N
    Okej tack. Ska testa det nästa gång när vi måste klippa något i skolan...

  5. #30
    Nybörjare
    Reg.datum
    maj 2007
    Inlägg
    14
    Karma
    0

    Standard

    Hej!

    Det funkar bara i Studio 11 plus!!

    /Peter

  6. #31
    Besatt medlem Skrytssons avatar
    Reg.datum
    okt 2006
    Inlägg
    281
    Karma
    14

    Standard

    Det som Joel.N skrev, eller?

  7. #32
    Besatt medlem aurics avatar
    Reg.datum
    dec 2007
    Ort
    våxtorp
    Inlägg
    144
    Karma
    13

    Standard

    Citat Ursprungligen postat av Joel.N Visa inlägg
    När du har texteditorn framme, så finns det längst till vänster en ruta med en pil uppåt.
    Klicka på den så har du rullande text.
    Lycka till
    Mvh
    Joel.N
    det går inte i version 10 heller

  8. #33
    Besatt medlem aurics avatar
    Reg.datum
    dec 2007
    Ort
    våxtorp
    Inlägg
    144
    Karma
    13

    Standard

    vet någon var man kan ladda ner effekter till pinnacle studio 10

  9. #34
    Nybörjare
    Reg.datum
    nov 2007
    Inlägg
    19
    Karma
    0

    Standard

    Citat Ursprungligen postat av ellen Visa inlägg
    Okej, men det är så att han beskriver hur man gör i Pinnacle Studio 9.3, och jag har 11! Så jag undrar FORTFARANDE hur man gör!!

    /E

    Tryck på T knappen (Titel) till höger, där kan du redigera så texten rör sig uppåt och åt sidan

  10. #35
    Besatt medlem aurics avatar
    Reg.datum
    dec 2007
    Ort
    våxtorp
    Inlägg
    144
    Karma
    13

    Standard

    Citat Ursprungligen postat av Stam Visa inlägg
    Tryck på T knappen (Titel) till höger, där kan du redigera så texten rör sig uppåt och åt sidan
    funkar det på tian också?