Gå till innehåll

Splitter films

Medlemmar
  • Inlägg

    63
  • Blev medlem

Inlägg postad av Splitter films

  1. Hej allihop! det är så att jag har har en Panasonic GH2:a som jag gärna skulle vilja hacka för att få 25p och längre oavbruten inspelningstid, högre bitrate och ja allt det trevliga man kan få. Men här är grejen, så fort jag försöker föra över patchen, i ett minneskort som då är formaterat , är den skrivskyddad. Ingen annan verkar ha ett problem med det här och när jag väl hittar någon som har haft samma problem så är det för att deras kort hade write protected grejen på kortet nedtryckt. Det har inte jag, jag har kollat oändligt med många gånger. Jag har även köpt nytt kort för att testa, blir samma sak. Vet någon lösningen på detta problem?

     

    Tack i förhand!

  2. Fan va nice:t! jag köpte min för 9000 spänn, om jag ändå hade sett detta först. även fast det inte verkar vattentätt så skulle det vart nice:t att få den för ett par tusen lappar billigare. men det känns som det är något de kommer rätta till eller något sådant, så man måste nog slå till snabbt!

  3. Konceptet och tanken bakom filmen var ganska bra, men det känns som tiden ni har lagt ner på det hela brister ganska ordentligt. Ljuset blir helkasst när filmen närmar sig slutat, ni har inte reducerat eller tagit bort något brus alls i filmen heller.

     

    Detta är saker jag själv åkt dit på när jag gjorde film i skolan (gått Media program). Men det är ju något ni kan ha i åtanke om ni gör mer film.

     

    Sen så skulle jag också vilja säga att vissa klippningar och scenbyten var alldeles för snabba vilket gjorde det svårt att hänga med. Skådespelet var ju inte det bästa heller ;), men det är ju inget man kan kräva!

     

    Keep up the work! :D

     

    Tack så mycket! ja kul att ni gilla konceptet, tänkte mycket på det. Du har rätt med ljuset, det gick neråt från början. Oh ja skådespelarna kanske inte var de bästa (jag var snubben som blev dödad av först) men det är bara något att jobba på. Min kompis som spelade den "styrda" gjorde iallfl lagom bra eftersom han inte skulle ha så mycket ansiktsuttryck direkt hehe. Scenbytena blev nog lite snabba också, specielt när min karaktär blir dödad, och när han blir dragen o så. men vissa av dom var mest för att dölja andra misstag hehe. Tack för kritiken!

  4. Två vänner bestämmer sig en eftermiddag att spela ett spel. Vad de inte vet att detta är ett spel på liv och död och mer verkligt än vad de tror

     

    Filmad med Sony HDR-HC1, filmad i somras med kompisar. Vi använde simpel belysnings kit och hemgjord dolly.

     

    länk:

     

    http://img189.imageshack.us/img189/4465/gameovercomplete0001pos.jpg http://img189.imageshack.us/img189/gameovercomplete0001pos.jpg/1/w640.png

     

    http://img17.imageshack.us/img17/9844/gameover01.png http://img17.imageshack.us/img17/gameover01.png/1/w640.png

×
×
  • Skapa nytt...