Gå till innehåll

Deluxelion94

Medlemmar
  • Inlägg

    4
  • Blev medlem

Statusuppdateringar postad av Deluxelion94

  1. Hejsan Filip!

     

    Mitt namn är Alexander och jag tillhör filmteamet Phoenix Productions, just nu 5 medlemmar. Våra filmer kan ses på youtube, sök bara på PhoenixProd så kommer dom upp. Jag kontaktade dig för att vi behöver medlemmar för att bl.a göra bättre filmer och för att om vi blir 10 medlemmar kan vi tjäna 2000 per år, vi får direkt bidrag ifrån kommunen. Om du är intresserad eller vill gå med i gruppen kontakta mig på min email (AlexanderWall_525@hotmail.com)

  2. Hejsan Fredrik!

     

    Mitt namn är Alexander och jag är en del av ett filmteam som kallar sig för Phoenix Productions. Jag och några andra killar är just nu med i gruppen men vi vill skaffa mer medlemmar så att vi kan bli 10 st och därmed få bidrag från kommunen på hela 2000 per år! Om du vill se våra filmer finns dom på youtube, sök bara på PhoenixProd så kommer dom upp. Om du är intresserad av att gå med kontakta mig i så fall på min email (AlexanderWall_525@hotmail.com) jag hoppas att du hör av dig, vi hörs

     

    Alexander

  3. Tjena Fredrik

     

    Mitt namn är Alexander, jag är medlem i ett filmteam med 5 medlemmar för tillfället, vi har gjort filmer i några år och om du är intresserad av att se dom kan du logga in på youtube och söka på PhoenixProd så kommer dom upp. Vi är i behov av medlemmar och därför har jag kontaktat dig, om du vill veta mer eller är intresserad av att gå med i gruppen kontakta mig på min email (AlexanderWall_525@hotmail.com)

    Ciao!

     

    Alexander

  4. Hejsan Sonja!

     

    Mitt namn är Alexander, jag bor i Mölndal och jag och några andra killar har slagit oss ihop till en filmklubb som vi kallar för Phoenix Productions, vi är i behov av medlemmar och eftersom att du är medlem på voodoo film antar jag att du har ett visst intresse för film. I alla fall, du kan se våra filmer på youtube, sök bara på PhoenixProd och våra filmer kommer upp. Om du är intresserad kan du kontakta mig via min email (AlexanderWall_525@hotmail.com) jag hoppas att vi hörs snart, ha d.

     

    Alexander

  5. Tjena Alom!

     

    Mitt namn är Alexander, och jag delar ditt intresse om film och att skapa musik. Jag och några andra killar från Mölndal har slagit oss samman till ett filmteam som vi kallar Phoenix Productions, vi är i behov av medlemmar och om du är intresserad av att göra film, skriva manus, redigera eller regissera kan du ju höra av dig till min email (AlexanderWall_525@hotmail.com) så kan vi diskutera om vi ska träffas eller inte. Skriv snart, vi hörs, hälsningar

     

    Alexander

×
×
  • Skapa nytt...