Jump to content

thesnowboarders

Members
 • Posts

  346
 • Joined

Posts posted by thesnowboarders

 1. Det enda som jag tyckte var snyggt var slutet med vinkel osv. Ljudeffekterna är inte passande för den filmen eller reklam överhuvudtaget. Koreografin (stavning?) hade ni kunnat filma om några ggr och ta det mindre lugnt. Om nu killen var stressad vill jag se han flyga över staket och sätta benen på ryggen. Sen skulle det vara lite mer passande om han kom före bussen till platsen dit han skulle istället för att springa genvägar till en station.

   

  Med andra ord, snygg koreografi som ni skulle kunnat göra lite bättre tex mer action, ta bort ljudeffekterna och låten och sätt in något passande. För inspiration av låt kan ni ju kolla blåkläders eller Lättas reklam som är ungefärliga.

   

  Bra annars!

   

  Cheers!

  Oscar

 2. Det är helt klart ljuset. Såg henne uppträda nu i finalen och då var det blåa lampor bakom henne som lyste blått när hon var svartvit. Och hon var inte riktigt svart vit utan lite gul ljus brun, ungefär som sepia kan man säga.

 3. Jag känner Mega99 i verkligheten för vi går i samma skola och han är värre när han är social i skolan. Fast det händer inte så ofta eftersom han är väldigt osocial.

 4. Blev i fredags intervjuad av GP och idag kom artikeln! Artikeln handlade om det positiva med spel och vad man lär sig med det.

   

  länk --> http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=113&a=414593

   

  Bild -->http://ThaBlondie.bilddagboken.se/p/show.html?id=194191217&directlink=1

  lösenordet är: jamaica

   

  Bilden är den som fanns med i tidningen men inte på nätet. Det som är inringat är min HV20 som filmade hela intervjun vilket jag funderar på att lägga upp. Bra idé?

   

  Observera att dom ljög en hel del i artikeln, det var inte spelet som räddade mig eller något sådant.

   

  /Oscar

 5. Du har gjort det igen! Grymt snygg koregrafi, snygga vinklar, perfekt musik. Har sett att många har klagat på längden på reklamen, men om man kollar på olika original reklamer så är vissa faktiskt så långa.

   

  En annan snygg sak som jag inte vet om du tänkte på var att när spelarna hade kommit ut från skolan så skakade kameran när du sprang med den vilket gav en kraftfull känsla :)

   

  Keep it up!

 6. Apropå de där med trimmet.. Ifall du aldrig kör snabbare en 45/30 och följer alla regler. Varför skulle de stoppa dig då?

  Trimmad? Kan man följa regler om man kör med en moppe som kör dubbelt så fort än vad den gör?

 7. Klart det finns, hyr ett släp för 140 spänn dygnet (nu går jag på mina kostnader), låna någon som kan köra bil, mot att du cashar bensin och käk, och åk iväg.

  Hmm, jo har funderat på det... ska se om det går..

 8. "Anledningen till att jag ska ha den i Skåne är för att den är trimmad till 80km/h..."

   

  Varför skulle det vara bättre att ha den i skåne pga det?

  Nej det är inte anledningen, men anledningen är väl ointressant?

 9.  

  Eller är du under 15 år så du är rädd för att farbror polisen ska ta dig?;)

  Haha, jag är fjorton år och mopeden är trimmad till 80 och jag undrar hu polisen reagerar när en fjortonåring flyger förbi i 80 xD

 10. Säkert dum fråga, men varför kör du den inte dit?

  Sure, tar en stund, men av erfarenhet vet jag att det inte är så brutalt endå, & vägen mellan åtminstonde GBG & Malmö är kul att köra :-)

   

  Nyfiken, varför vill du ha den till Skåne förresten?

  Anledningen till att jag ska ha den i Skåne är för att den är trimmad till 80km/h och jag undrar hur polisen skulle reagera om en fjortonåring flög förbi i 80. Sen har jag inte kört moppe och är lite lost så jag skulle lika gärna kunna hamna i Helsinki xD

 11. Tjena!

  Snart är man i moppe åldern och jag har nu spanat in en riktig pärla jag ska köpa. Mopeden finns i Göteborg och det gör jag med men jag vill frakta den till Skåne och detta har blivit ett större problem än vad det egentligen är. Jo visst kan jag ta ett släp på en cykel och slänga upp hojjen där men det lär ju ta ett tag xD

   

  Det jag undrar är om någon vet något frakt företag som kan frakta en moped eller om någon av någon händelse har lust att ta emot en slant när dom är på väg till Kristianstad från Göteborg för att frakta den :)

   

  Eftersom Voodoo är det bästa forumet ngnsin funnit på internet så kan det ju inte finnas ngt bättre ställe att fråga på :)?

   

  Och ja, jag har reda googlat :)

   

  /Oscar

×
×
 • Create New...