Jump to content

generalwinter

Members
 • Posts

  16
 • Joined

Posts posted by generalwinter

 1. koll ide med till baka blickar man kan ju typ film att han sover under en gran och får en mardörm när hans styf far slår han.

  sen där där med att han är skylldig nagon pengar det vet ja inte hur man ska kunna väva in det i storyn jag har typ tänkt att han rymer och tar skydd i en gammal lada och sen snor han en cykle eller något liknade och flyr vidare bortåt och träffar en kille som lär upp han i hur man skaffar mat på biligast sätte han har okså rymmt hemmifrån för dryga 1 år sedan och dorm drar vidare till samans.

   

  har du några mer ider vad som kan hännda så tar jag gärna i mot dom ?

  JAG har typ tänkt på snatta,gårdspallning av olika saker och har ska vävas in mer och mer och hans styf far ska vara hack i häll på han och i slutet kaske jag tänkte lägga in att morden tar livet av sig för att sonen lämnade henne och den riktiga fadern hittar sin son och dom lever lyckliga i alla sina dagar.

 2. kasnke det men jag brukar inte ha med polisen i mina filmer för det är svårt att spela in sådana scener men möjligt viss civil snuten kakse är en bra i de när eriks far försöker mörda honom så dyker snuten upp och gripper honom och slänger in han i finkan och erik får åka till ett foser hem eller någont liknade det skulle kaske vara bra i de men man får väll se hur det blir jag har inte kommit så långt på manuset än utan erik har perise rymmt hemmi fårn nu så man får väll sätta sig till vickan och skriva i gen så man kommer lite längre och när jag har kommit till räkligt långt så kommer jag lägga upp manuset här på sidan så ni kan komma med ännu mera kriktik till min film i den ska lägga upp några gammla film manus snart också och en berättlse som jga skulle vill att någon gör om till ett manus och gört en film av det skulle vara kul komm med änu mer a kritik så är ni snälla till min film i den hej då /magnus

 3. det låter för romantiskt och det är en gammal film klasiker jag tänkte mer av ett olyck så råkar personen i frång dö elelr försvinna bort ur sinvinkel.

   

   

  kom gärna med mera förslag vill ha kritik det ska bli en lång film

  Folk som vill hjäpa till på temat kan läga till ig på msn eller maila Big_boo50@hotmail.com

   

 4. någon blandning mellan komidi och triller.

   

  har ni nagra bra i ider att komm med som han kan råka ut för jag tor att han ska råka stöta i hoppa med någon som gör inbrott och sen slår dom ner han så han svimar och tar hans kläder. sen tänkte jag att han ska såva i en industri lokal och så vaknar han av hatt det komemr in folk i lokalen.

 5. ja ett 3d monster som springer om kring och är almänt störande

  hur skulle man sätta in sådant i en film hur mycket måste man tänka på det när man spelar in filmen ?

   

  han ska öppna dörrar prata med folk och göma sig förn en anna person och vara räd för gafflar så när han ser sådan slänger han sig på golvet och är liv rädd och skriger på något konstigt språka typ dvärg stolrelk

  c:a en meter och smål som en sticka

 6. man får tacka för ideerna den var ganska bra men jag fix en anna e d med han han har en inre röst som tar över honom eller henne han vill inte döda personen med rösten säger det att han ska det han han börjar bli allt mer gallen och rösten tar över honom helt till slut.

   

   

  men mer i derer är inte fel jag tar i mot all informatono man kan få för en sådan här story ?

 7. Hej jag hålelr på att arbeta med ett manus om en pykopat som dödar folk.

   

  MEn det sfåra ligger i ja fattar inte hur tittarna ska veta hur han är pykopot någon som har några bra ideer hur han blev ett pyk fall så

  skriv era ider här i s¨fall eller lägg till mig på msn Big_boo50@hotmail.com

   

  tack på förhand magnus

 8. HEj jag ska skriva ett manus till mitt prosket arbete i skolan så nu behöver ja hjälp

   

  jag undrar om någron skulle kunna skiak mig ett manus så jag vet hur man skrivet ett manus hur man beskriver platser och scener och så vidar

   

  Msn: BIg_boo50@hotmail.com

   

  E-mail:Big_boo50@hotmail.com

   

  bor karlstad

×
×
 • Create New...