Gå till innehåll

High1ander

Medlemmar
  • Inlägg

    733
  • Blev medlem

  • Dagar Vunna

    1

Statusuppdateringar postad av High1ander

  1. Om du ska gora independent, gor nagot kort och bra istallet for langt och daligt. Jag vet for manga som forsoker gora langa saker som bara blir skit da det blir for komplicerat med ingen budget. Ju mer man forsoker klamma in ju mer saker kommer kunna misslyckas. Forsok jobba med de som tar film o sa seriost, fanns manga pa min skola som bara tog film for de ville plugga men visste inte vad, och de var lata och daliga.

     

    Plugga kommer nog handla om att det ar upp till dig att lara sig och utvecklas. Finns de som pluggat o klagat pa de inte lart sig nagot, men de ar for de tror att larare ska trycka ner allt i deras munnar.

     

    Summa kaddemumma, om du ar duktigt och forsoker sa kommer det ga bra.

  2. Hej!

     

    Skolan kommer vara helt underbar, lararna maste du fraga runt om vilka som ar stolpskott och vilka som ar bra. Vissa larare kommer kanske vara bra pa teori men suga pa praktiska kurser.

     

    Det ar du sjalv som kommer ansvara om du gor bra filmer och lar dig, lita inte pa klasskompisar, framforallt inte amerikanare da de ar dar for att flumma runt.

     

    Boende ar runt 750-900$ for ett rum. En etta kostar runt 1000-1400$ en tva 1200-1800$ och en trea runt 1400-2000$. Aker du ensam gor du bast i att soka rum och inte egen lagenhet, du kommer inte fa lagenhet manga ganger aven om du har pengar som visar du kan betala. De vill se "credit score" (vilket du som utlanning inte har) och att du har jobb (vilket du inte far ha), sa satsa pa hyra rum/dela rum hos nagon annan med kontrakt.

     

    Skaffa bankkonto och betala med checkar for hyror och liknande sa du har bevis sen att du betalat det du gjort...

     

    SB ar bara en helt jattegrym stad, helt klart vart pengarna.

     

    Mvh, Kalle

×
×
  • Skapa nytt...