Gå till innehåll

Ivan

Medlemmar
  • Inlägg

    219
  • Blev medlem

  • Dagar Vunna

    1

Inlägg postad av Ivan

  1. Hej :)

     

    Uppslukad av mörka tankar tvingas hon in i en tunnel för att konfronteras med varelsen som är ute efter henne.

     

     

    Genre: Horror/Monster

     

    Längd:5min

     

    Filmen spelades in vintern 2010 i en iskall tunnel. På grund av filmens alla vfx bilder och att hela teamet jobbade gratis, helger och sena kvällar, så tog postproduktionen ca4 månader att färdigställa. Vi hade otroligt kul och det var minst sagt lärorikt och jag hoppas att andra kan njuta av att se den och kanske bli inspirerade.

     

    Filmad med en Canon 5D + canon 24-70 2.8.

    Program: Final Cut, Photoshop, After Effects, Maya, Pro Tools

    Budget: 0$

     

    VFX - breakdown

     

     

    facebook sida: http://www.facebook.com/#!/pages/The-Tunnel-short-film/102604203181172

     

     

     

    //Ivan Radovic

  2.  

     

    Jag tror fortfarande på "time-travell" och att Ben försöker förhindra att den paradoxa regelna ska brytas och jag håller mig till teorin som länkades lite högre upp, Det ända som jag ser som inte stämmer är de där jävla golden tickets från Oceanic.

     

     

  3. Jag gjorde samma misstag, trodde e22 var sista, men tyckte det slutade för dåligt. Så, jag hittade 23 :p Så jäkla bra säsongsavslutning, säsong 3 är i stil med säsong 1. Senaste avsnitten hör till mina favoriter.

     

    Läs detta om ni sett sista

     

    Jacks flashback var inga flashbacks. Det var nutid. Allt på ön var flashbacks kan man säga. Skägg-jack är alltså efter dom kommit av ön. Det måste vara så. Kate, ny bil, ny mobil, tal om att "we have to go back". På något sätt har dom kommit av ön men Jack vill tillbaka av någon anledning. Jag tror mannen i kistan är Ben. Jag tror definitivt flashbacksen i själva verket var 'flashfuture' ;)

     

     

    Tro och tro det finns ju inget att tro, det framgår ju tydligt att det är "framtiden"

     

  4. Såg precis 3an

     

     

    Den var rätt så bra, bättre än både 1 o 2. Riktigt tråkigt att Venom är med i bara slutet o typ dör ganska så fort.....huvudet var riktigt bra animerat men FÖR HELVETE VENOM SKA JU VARA DUBBELT SÅ STOR SOM SPIDERMAN!!! :( ja hoppas vi får se mer av venom och jag hoppas att någon annan person blir indragen i "dräkten" o inte den där mesfotografen. som ni tidigare näm så börjar även jag tröttna på MJ som alltid ska räddas i slutet. Hela filmen kändes som en repris av 1an och 2an fast man lagt till bättre effekter, ja menar storyn är den samma baby-goblin vill ha hämnd, MJ o Parker har problem, chefen är arg, Parker kan inte betala hyra o man tjatar hela tiden om den där Ben...Kom med något nytt avskeda Sam Raimi

     

     

  5. .

    I det nya avsnittet "Greatest Hits" när Charlie hjälper kvinnan i gränden som blir rånad eller liknande! Har jag fel eller är det Nadia han hjälper?

    .

     

     

     

    Ja det är Nadia, fan vilket bra avsnitt det var :D

     

  6. Ja, dom har ju satt ett slut. Lost slutar 2010. Efter säsong 3 kommer ytterligare 46 avsnitt fördelade på tre avbrottsfria säsonger. Säsong 4 börjar februari 2008 (dvs, lång väntan...)

     

    Till episode 20:

     

    Jakob var ju Locke... På en stillbild syns ju en bild på Jakob, kollar man på den så ser man tydligt att det är Locke eller hans tvilling eller hans nånting :p

     

    Var Ben född på ön eller inte? Och varför åldras inte Bens polare? När Ben jr. träffade honom i jungeln var han ju lika gammal som han är nu...

     

    Här är bild på jakob aka Locke-lik

    http://i170.photobucket.com/albums/u264/gr4m/lost/WTFBBQjacob.jpg

     

     

    Nja, jag tycker inte det går att se ifall det är Locke eller inte. Själv så har jag inte haft så mycket tid att tänka ut nån teori angående Jakob, tyckte att e20 var lite för mycket eller rättare sagt det rubbade hela min teori. Men jag håller med att det liknar lite Locke, men jag gillar även teorin att det är Black Rocks kapten (fast inte så troligt) vi får se i nästa avsnitt, hoppas bara inte att Locke dör:)

    PS. Ben är INTE född på ön.

     

  7. Var ju den sämsta j*vla dramaturgin hittils i år. Vad fan har Raimi gjort med Venom? Och hela slutet stickte skit rakt igenom. Jag menar... Man känner absolut ingenting i slutet, och hela biosalongen satt och garvade. Vissa i publiken gav sarkastiska applåder under filmen, och det uppskattades tillochmed o_O

     

    Jag är grymt besviken, och hoppas Raimi kommer förbättra sig till S4. (om han nu kommer göra dem)

     

    Raimi ville inte ens ha med Venom!!! Har inte sett 3an (tycker 1sög men 2 var helt okej) ´ser fram emot att se 3 den verkar helt okej. Jag tror inte att de kommer låta Raimi göra 4an personligen skulle jag "banna" honom för gott.

     

    Okej ja har pratat med mina kompisar som alla tydligen läst spiderman när de var små men ingen kommer ihåg Ben. Typ spidermans "kompis" eller nått, han hade liknande röd dräkt som Spiderman och en blå tröja o en spindel logga..är det bara jag eller fanns han ofta med i serietidningarna??

×
×
  • Skapa nytt...