Jump to content

Bärz

Members
 • Posts

  44
 • Joined

 • Days Won

  1

Bärz last won the day on May 7 2007

Bärz had the most liked content!

Personlig information

 • City
  Bollnäs
 • Job/title
  Studerar
 • Name
  Björn

Filmskapande

 • Influences
  Crow, Saw, Saw II, Saw III
 • Interests
  Film, Musik

Bärz's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

8

Reputation

 1. Märkte att fantasia adressen blev helt fel ialla fall. fast det är nog bara söka på google efter det så hittar man. :)
 2. Ja. Ringbrynjor som är med i teater och riddar spel eller film är ju ofta gjord i plast eller till och med är de stickade. Min mor kunnde ett tag sticka sånna mönster. ser rätt verklighetstroget ut på håll. Fast stickade brynjor har ju inte samma fall i sig å kling som riktiga brynjor. Men om du ska ha tag i blank vapen så finns det på Korps handelsbod http://www.korps.se eller svartakatten http://www.svartakatten.com eller Fantasia http://www.fantasia.se eller .com. Det finns även ringbrynjor där. Annars om man vill ha skrädarsydd brynja kan man ju alltid sätta sig ner och bygga en själv :) Byggde en kortärmad och knälång brynja i fjäderstol på en månad drygt som bestor av ca 22 000 st ringar och då jobbade jag inte så effektivt. Det går även köpa brynjor av åskgydens brynjor får googla dig efter adressen för minns inte den ja e. En brynja kostar väll igenom snitt mellan 1500 - 4500 beror på vad man är ute efter för brynja. storlek på ringar / antal ringar material o.s.v Hoppas mitt förvirrande svar gav nån hjälp hehe :P lycka till!
 3. nopp har inget att göra med gävle bocken heh. såg den för första gången iår ja *stolt* haha har aldrig tänkt på att sett den annars. bor ju bara 10 mil ifrån så jag förstår aldrig varför jag inte sett den annat än sista sekunden bilderna på internet när den brinner heh :P
 4. japp helt tomt. Jag visste när jag spelade in det att det inte ser lika bra ut då man märker att flaskan är tom. Men hällre det än att bli tvungen att byta tapeter om det skulle skvättat upp på väggarna för det blev en ordentlig smäll i köket. glas bitar överallt. Faktum är att det inte ens är en blossa glöggflaskasom slår i backen. Utan vi vart tvungen att ta en herljunga flaska istället för blossa flaskan vägrade att gå sönder. Vi kastade ner blossa glögg flaskan från taket men det bara studsade på golvet. Vi hade roligt som fan åt det ialla fall :P.
 5. hehe :) tack tack! :) Oss imellan så ska det komma en uppföljare till den här som ska minst bli lika bra om inte bättre! ;)
 6. Hehe tack :) Ja det ser jag framimot :) Lycka till!
 7. Din film är troligen sparad i Avi format. Så det är bara byta format på den till Mov eller Wmv så ska den bli rätt mycket mindre. Det kan du göra genom windows movie maker som vissa rekomenderar har jag sett. men vet tror det blir lite sämmre än vanligt bild kvalité jag skulle rekomendera program som är avsedda att ändra format på filer. Hoppas jag var till någon hjälp :)
 8. Det är nog bäst att fråga. För det kan ju annars tolkas som ett rån som misslyckats och har en dålig förklaring att det skulle vara en film inspelnig. För då tror faktiskt jag att Statoil skulle kunna klämma en på några saftiga tusen hehe. Men måste tillägga att det ser jäkligt roligt ut med den här tråden när man har klickat sig in på forumet. Sen står det Förberedelser/ Råna en kiosk hehe då låter det som nått planerat rån istället för film inspelning ju hehe.. Men lycka till hoppas det går bra! :)
 9. Bazzil----> Hehe nu börjar jag bli nyfiken! :P Har du något projekt på gång som är liknande SAW? :) Skulle vara trevligt att få se det isånna fall fram över! Lycka till /Bärz
 10. jopp. För om man tjuv kikar lite på extra material på filmerna så ser det då inte ut som i filmerna hehe
 11. Det är ju lungt. För det lämanr ju inte huset/skolan ändå..
 12. Annars så finns det väll bevakningskamre monitorer också att köpa dom brukar ju oftast vara rätt lagomt småa. Det borde ju med all säkerhet kunnas koppla in sån i kameran. Finns i både färg och svart vit
 13. Jo fallet blev en anning hastigt det. och det där med kastrullen blev välldigt mörkt. skulle ha lättat upp lite där med ljus när jag filmade för det låg lite väl i skuggan. Fast jag tycker själv att det var en liten rolig idé att göra det här på. Men all kretik är alltid bra!
 14. Jo det blev lite väl mörkt faktiskt men det måste ju vara lite mörkt för att få jul kännslan hehe ;) Tack för alla kommentarer! :)
×
×
 • Create New...