Gå till innehåll

Mattis

Medlemmar
  • Inlägg

    4
  • Blev medlem

Personlig information

Filmskapande

  • Influenser
    Alla filmer med mycket våld.
  • Intressen
    Våld, spel, film, musik och text.

Utmärkelser för Mattis

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

  • Första inlägget
  • Konversationsstartare
  • Överlevde första veckan
  • En månad senare
  • Ett år

Senaste emblem

10

Anseende

  1. Pro motion är riktigt tight alltså. Gäller bara att ge det en chans och lära sig det, för det är inte riktigt likadant som andra pc-program. Men det är väldigt simpelt. Jag tror inte han har sett den. Eller ja... risken finns, filmen har länge varit ett hett samtalsämne på skolan han jobbar på. Han har iaf inte kontaktat mig :)
  2. Tack :) Humorn i den senaste filmen, om Bremer, är väldigt intern. Det var lite en avslutningsfilm till min förra skola kan man säga. Iaf. Jag animerar i ett program som heter Pro Motion. Det finns på http://www.cosmigo.com , dock bara demo, fullv. kostar typ 700 eller något. Det är väldigt enkelt och påminner om Deluxe Paint 4 till Amiga, som jag började animera med för rätt många år sen, när jag var liten. I den senaste versionen - som jag inte hade tillgång till när jag animerade någon av de filmer du sett - kan man använda lager också, vilket gör allting mycket smidigare. Tidigare kunde jag bara ha med ett lager med bakgrund och ett med allt annat, fler blev för omständigt. Nu går det lätt. Håller på med två nya filmer, dels en uppföljare på Bankrobber 2 Part 2 (som finurligt nog heter Part 3). Trailer finns på http://www.reversed.se/br2p3_trailer.wmv . Dessutom håller jag på med en helt ny grej. En mer seriös film. Tecknad skräck, eller något. Inte så att alla ska bli rädda. Bara så att den blir bra. Ritar för hand, tar kort med webcam och gör om till fullständigt svartvitt (alltså "simplifierar den" så att konturerna blir tydliga, inga gråskalor osv) samt färglägger i Photoshop. Sedan tar jag in bilderna i Pro Motion och gör en animation av dem. Bakgrunderna är abstrakta photoshopverk. Det kommer bli riktigt bra, tror jag. Tidigare har jag ritat direkt i PRo Motion. Nu blir det en mer handgjord feeling, kommer påminna lite om de tecknade sekvenserna ur Kill Bill :)
  3. Ja, ungefär som jag skrev har jag gjort dem.
  4. Yo. Jag har gjort en del tecknade filmer genom åren och är allmänt intresserad av film, så jag blev medlem. Vet inte om det är så vanligt med tecknad film på det här forumet, vi får väl se vad ni tycker :) X-tian Bramer: Der Wille Suhr Propaganden Gjord 2004 - En film som handlar om slöjdläraren på min f.d skola. Innehåller censur för att slippa stämningar och sånt :P http://freddah.myftp.org/ufo/mapix/xtianbrepropa.wmv Bankrobber 2 Part 1: The Burglary of the Bank Gjord 2003 - Den första "riktiga" filmen jag gjorde, men olika vinklar, "dialog" osv. http://freddah.myftp.org/ufo/mapix/The_Bankrobber2_part_divX.avi Bankrobber 2 Part 2: The Massacre Gjord 2003 - Uppföljaren till BR2 Part 1. Skildrar när bankrånaren kommer utanför banken och ska ta sig därifrån ;) Det här är director's cut-versionen med action replays och sånt. http://freddah.myftp.org/ufo/mapix/BR2_P2_Directorscut.wmv Här finns mina andra filmer: http://www.mapix.tk Snart släpps en trailer på den sista delen av Bankrobber 2; Bankrobber 2 Part 3: Run to the farm. Skriver här när trailern finns uppe :) Tackar även Ufosxm här på voodooforumet för webbutrymme.
×
×
  • Skapa nytt...