Jump to content

Anhool

Members
 • Posts

  836
 • Joined

 • Days Won

  3

Posts posted by Anhool

 1. Ställ dig sist i kön.

   

  Seriöst, lotteri? "ganska djupa drama filmer"? Tips: Jag har aldrig läst ett bra manus som beskrivits som ett "djupt drama" av författaren.

   

  Men du ska självklart satsa om det är det du vill. Läs de två Corrado-trådarna på dvxuser för att se hur man som oerfaren och rätt talanglös kan bo och jobba i LA.

 2. Vadå, det finns väl inget bättre än en melankolisk pianoslinga som ligger på och trycker så vi verkligen förstår att det här, det är sorgliga grejer. Hehehehehehehe.

   

  Vill du ha tips på filmer med bra ljud eller vill du ha tips på hur du själv kan göra?

 3. när jag är i eran ålder så gör jag så mycket bättre film än ni någonsin drömt om.....

   

  Och när jag var i din ålder gjorde jag bättre filmer än vad du någonsin kommer kunna drömma om att göra.

 4. Sänka film på grund av skådisar har jag slutat med. Speciellt efter War of the Worlds då jag såg att i rätt händer så kan även en galenpanna som Cruise fungera.

   

  Vet att du bara tog War of the Worlds som ett exempel men jag tycker inte riktigt det är samma sak. War of the Worlds var en helt okej film men den hade ju inte så mycket med boken eller gamla filmen att göra. Vilken nisse som helst skulle ha fungerat för mig istället för Cruise, det var ju ny historia, nya karaktärer. Max Payne är ju Max Payne! Vi fans som spelat igenom båda spelen 5+ gånger vet redan hur Payne är och ser ut. Mark Wahlberg är inte Max Payne. Mila Kunis är INTE Mona Sax. Nåja, det är bra att de lagt ner relativt mycket pengar i projektet i alla fall.

   

  Jason Statham skulle vara ännu värre! Jisses.

   

  Om det nu måste vara riktigt kända skådespelare:

  Max Payne: http://www.mysteryisland.net/maddog.jpg Tidsmaskin, hämta Madsen, sätt honom på diet i några månader, go go go!

   

  Mona Sax: http://images.askmen.com/galleries/actress/famke-janssen/pictures/famke-janssen-picture-3.jpg Väldigt lik Mona och vem gillar inte Xenia Onatopp?

 5. Nu såg jag inte hela videon men det var ju bara vanliga 2d-grejer som du kan fixa i Photoshop och After Effects. Enklare än så blir det inte. Du behöver alltså inte 3ds max eller liknande.

 6. Det har hängt sig kanske 6-7 gånger för mig så jag har behövt startat om konsollen helt. Ungefär lika många gånger har det hängt sig och sen hoppat igång efter 1 minut. Disc is unreadable har jag fått kanske... 5 gånger.

   

  Efter att ha lirat ca 30h så kan jag säga att jag tyckte San Andreas var bättre. Jag saknar djupet som fanns i San Andreas, känslan av att hela staden låg framför en, outforskad. Har inte riktigt spelat igenom hela mainstoryn men det känns nästan som om att GTA3s story och värld var coolare(det var ju som bekant Liberty City där också)

  Så här ser en typisk spelsession ut för mig: In i en taxi, teleporterar mig till en uppdragsgivare, tittar på filmen, får veta att jag ska åka någonstans och sen döda någon. Okej, jag går till en taxi igen, åker kanske till vapenbutiken för att köpa armor och kanske lite ammo. Teleport även denna gång. Tillbaka till taxin, teleport till målet, trigga filmen, se personen fly i bil/mc/helikopter/tåg, köra efter och panga honom genom rutan. Gå ur bilen, spring till en taxi, åk tillbaka till uppdragsgivaren och sen repeat.

   

  Okej, så har alla GTA-spel alltid fungerat men förut kändes det inte meningslöst. i GTA 3 så började man som driver för maffian och tog sig långsamt uppåt och tillslut fick man träffa Don Leone eller vad han hette. Han kändes mäktig, det blev som en reward att man fick börja jobba för honom personligen. I GTA IV så gör man lite uppdrag och sen ringer nån snubbe man inte har nån aning om vem det är och säger att man mååååste göra si och göra så. Jag vet egentligen inte riktigt vad som är fel men jag tror att telefonen har fått för stor plats, det blir för opersonligt.

   

  Taxin gör så att jag i princip aldrig åker runt i stan. Stan ja, den är på tok för liten. Jag föredrar det grafiskt fulare San Andreas där man verkligen kunde åka runt och upptäcka nya saker hela tiden. Efter några timmar känns det som om att man har hittat och gjort allt som finns i dom två första stadsdelarna. "Man kommer att kunna gå in i princip alla byggnader!" Jo, visst... Det känns som att det fanns fler affärer att gå in i i SA. För lite kläder, man kan inte customajjzzza karaktären något, dom roliga RPG-elementen saknar jag något otroligt.

  Det finns för få vapen och man fick tillgång till alla vapen för snabbt. Ingen ljuddämpad pistol, WTF?

  Vart är cyklarna? Trodde det fanns en del såna i New York...

  Vad jag vet så kan man inte köpa ställen eller företag(porrfilmsstudion i Vice City var ju hur kul som helst. SHARKS!!!).

  Man får 250 000 för ett uppdrag rätt tidigt i spelet och efter det behöver man i princip inte bry sig om pengar mer. Men Nico springer ändå runt efter och gör uppdrag som bara ger 10k och hävdar att han behöver pengar. Vad behöver han dom här pengarna till egentligen? Han har redan massa hus och det enda han har som livsmål är att döda några personer som inte ens verkar speciellt bra på att gömma sig.

  Jag svamlar, ska sluta.

   

  Men det det ligger fortfarande på andra plats ,efter Halo3 som bästa spel till Xbox360. Ett mycket bra spel.

   

  Edit: FPSen kan droppas rätt ordentligt när man har ett gäng poliser efter sig och man råkar krocka eller så men annars brukar det vara rätt lugnt.

 7. Mja... Helt okej men jag tyckte inte att fotografen var speciellt trovärdig... Hans ansiktsuttryck och rörelser kändes inte rätt. Kan inte riktigt sätta fingret på det. Trevligt med film i alla fall.

 8. Chipiga grejer. Musik skapad på eller till gamla tvspel och datorer. Favoriterna är zx spectrum, NES och Game Boy. Men .sid(C64), .ym/.sndh(Atari ST) och .mod(Amiga) blir det en hel del av också.

 9. “You go for it, to please the game fans, but on the other hand if you have the hard core gamers, they live in their own world. And you cannot fulfill their ideas from a video game based movie, it’s impossible,” Boll recently told MTV News. “And to be honest, the real gamers are the typical download guys, right? They don’t pay anything for movies, because they illegally download the movies. So why I should please these guys? I need the normal audience.”

   

  Så otroligt sant... Går man in på vilket spelforum som helst ser man alla gäjmers sitta och whina över att han förstör licenser hit och dit men 99% av dom vill att allt ska vara gratis och har bara sett hans filmer i en kass .avi på 17-tummarn.

 10. Haha, jag minns att du har rosat våra kund berry-filmer för några år sen. :)

   

  Jodu, Kund Berry kanske inte är så professionellt gjord som det pratas så mycket om i den här tråden men den är i alla fall rolig.

   

   

  Jaja, inget mer OT från min sida nu.

 11. Jag vet att efter bara 1 månad här har du ifrågasatt admin mer än nödvändigt och gjort ett allmänt dåligt intryck. Först trodde jag proffsattityden var något du du skrev på skoj i signaturen men det verkar som om du faktiskt tror på det. Din reklamfilm levde inte direkt upp till det.

×
×
 • Create New...