Gå till innehåll

Hans Starlife

Medlemmar
  • Inlägg

    4
  • Blev medlem

Inlägg postad av Hans Starlife

  1. Jag är en framtidsvisionär som länge verkat i gränslandet mellan konst och vetenskap, med fokus på stora frågor såsom vår plats i naturen/universum och vart vi är på väg som art och civilisation. Nu söker jag en likasinnad partner till skapandet av en serie korta videofilmer på dessa teman. Vissa inslag av animation & specialeffekter för att skapa en poetisk/drömlik/överjordisk känsla. Planerar att börja serien med en halv-biografisk dokumentär om min egen brokiga bakgrund, internationella uppdrag i FN etc, och vänskap med olika kända forskare och astronauter. Behöver även en hemsida, YouTube-kanal, branding & merchandising m.m. Projektet är till att börja med ideellt, och vänder sig till en internationell publik. Menar inte att någon ska fixa allt detta helt utan ersättning förstås, men jag vill komma i kontakt med er som gillar idén. Kanske för att utforska någon form av samarbete, partnerskap, utbyte eller dylikt. Stora möjligheter att experimentera och inga deadlines. Passar alltså som fritidssysselsättning. Så om det finns någon ung själ där ute som känner sig lockad av konceptet och skulle vilja dela på allt - äran, uppmärksamheten och eventuella intäkter - hör av dig! :bire

     

    Hans L.D.G. Starlife

    Epost: evo@starlife.org

    Web: http://starlife.org/evo

  2. Hej! Jag är en visionär/futurist som just nu jobbar med ett fritidsprojekt med syfte att hjälpa folk att vidga vyerna och se de riktigt långsiktiga perspektiven i tillvaron. Tanken är att sammanställa en serie fantasieggande kortfilmer för YouTube/Internet med fokus på t.ex. utveckling, framtiden, transhumanism och universums mysterier. Runt detta vill jag gärna samla några (frivilliga) medarbetare som kan hjälpa till med de mer tekniska bitarna.

     

    Speciellt undrar jag om det finns någon därute som är bra på digital animation av realistiska karaktärer och ansikten? Idén är att illustrerara utvecklingen mot Artificiell Intelligens, genom att skapa en animerad clone/kopia av mig själv, och sedan inkorporera denna i filmerna. Men även hjälp med t.ex. själva filmandet, redigering och webdesign/marketing välkomnas. (Och sedan delar vi givetvis på ära & berömmelse och allt sånt där...)

     

    Själv håller jag till i södra Sverige, men mycket kan ju göras på distans. Gärna redan nu under sommaren, så hör av dig om du är nyfiken!

  3. Hejsan!

     

    Jag är en visionär och opinionsbildare med fokus på vetenskapliga framtidsfrågor - ofta med en filosofisk eller konstnärlig vinkling. Sånt som hjälper folk att vidga vyerna och fundera över människans plats i kosmos och vår fortsatta utveckling i ett större sammanhang. Jag planerar en längre serie med korta (5-10 min), estetiska, lite mystiska videofilmer på engelska som reflekterar över just sådana ämnen. Ett slags "Budskap från Framtiden". De ska också kunna skickas som "video ecards" och eventuellt även ackompanjeras av en serie tryckta kort.

     

    Nu råkar jag vara en av de få olyckliga som varken har gedigna filmkunskaper själv, eller har vänner som har detta! Så jag skulle jättegärna vilja komma i kontakt med någon som tycker det här verkar spännande och skulle kunna hjälpa till "då och då" på fritiden. Detta är ett ideellt "hobby" projekt - nästan helt utan budget - så ingen ersättning utgår (förutom kanske mat & resor). Däremot finns goda möjligheter att experimentera och vidareutveckla dina kunskaper, gratis "credit" i filmerna, och säkerligen en del uppmärksamhet med tiden!

     

    Framför allt vill jag ha kontakt med dig som kan bistå mig under själva inspelningarna och har egen kvalitets-kamera och annan utrustning. Söker också dig som gillar redigering och green screen/animationer/specialeffekter. Eller kanske är ni samma person?

     

    Jag håller mest till i västra Skåne - typ Malmö och Helsingborg med omgivningar. Men också i min gamla hemstad Stockholm. Så egentligen är väl hela södra halvan av Sverige inom räckhåll. (Just nu befinner jag mig dock i Kina!)

     

    En lite längre presentation om projektet finns på: http://starlife.org/CC.

     

    Hans

×
×
  • Skapa nytt...