Jump to content

JohannesGustavsson

Members
 • Posts

  12
 • Joined

Personlig information

Filmskapande

 • Influences
  Crazy Pictures, Malvin Studios, IJWTBC
 • Gear
  Canon EOS 600D + 18-55
  Sony Nex 5K + 18-55
  Pinnacle Ultimate Collection 15 HD
 • Interests
  Filmskapande

JohannesGustavsson's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

10

Reputation

 1. Tackar så mycket för tipsen! Har kollat lite bodybuildervideos på YouTube, hoppas att de är till någon nytta ur ett produktionsperspektiv!
 2. God eftermiddag kära användare! På lördag ska jag under en fotosession filma en bodybuilder för att klippa ihop en kortare film där han står och poserar! Ska huvudsakligen filma honom medan fotograferingen pågår, har ni några allmänna tips? Tar tacksamt emot alla möjliga tips, både för själva filmningen men också vid redigering. Vad är typiskt för bodybuilderfilmer egentligen? Tack på förhand!
 3. Söker bra musik fri att använda kommersiellt i videos på bl.a. YouTube mot att låtens upphovsman & låttext visas i t.ex. eftertexterna. Främst gratis eftersom gratis är gott men tar emot alla tips på hemsidor eller tjänster som erbjuder sådant här! :)
 4. Har sagt det tidigare men tycker att denna showreel är riktigt snygg! Clean & sammanfattande, bra jobbat! :e
 5. Tackar återigen för tipset! :D Precis som du säger, man borde pröva fler vinklar än vad vi gjorde, vissa kanske inte ser bra ut sen på datorn och måste ersättas med andra. Ska tänka på detta nästa gång! Snygg teknik med "tredje person", ska pröva på det här med mastertagningar, se om det passar osv! Tack! :)
 6. Tack så mycket för all bra kritik! Ska filma nu i helgen, ska tänka lite extra mycket på det du skrev både på fältet och vid redigeringen! Som du säger, "filma hellre för mycket än för lite", kan inte göra annat än att hålla med dig när det gäller denna film. Till exempel scenen där killen putter omkull polisen, vi hade betydligt fler klipp på just det. Problemet var att på ett av dem skakade kameran, och en av dem slutade för tidigt, blev inte snyggt med klippningen då :/ Jaja, man lär sig av sina misstag, får tänka mycket på detta nästa gång det gäller! Förresten är det inte kameramotorn som hörs i bakgrunden, det är lokalens ventilationssystem och tyvärr inget vi kunde göra åt :( Återigen tack för hjälpen!
 7. http://youtu.be/794Jc0xGNsc Jag och två kompisar har tillsammans gjort denna film, kolla gärna igenom och kom med både positiv och negativ kritik! Vad kan vi bättra på till nästa gång (osv)? Jag stod för foto & regi till viss del.
 8. Måste bara säga detta trots att det är kind of off topic. Men shit vilket sammanträffande. Jag har sett denna film tidigare, innan jag blev medlem här. Tror jag hittade den via FB eller på något annat håll var det i alla fall. Tänk vad världen är liten! ;) Back to topic: Jag tycker trailern är snyggt filmad, bra skådespel och klippning. Fortsätt så när ni filmar skarpt! :)
 9. Tjena! Går själv i nian och står inför valet, intresserad av filmskapande och foto så för min del är det medialinjen med inriktning foto eller film&tv-produktion som gäller. Jag ska eventuellt söka in till LBS (Ljud och Bildskolan), varit där och kollat, tycker det verkade riktigt bra faktiskt! Vad jag förstår bor du i närheten av Sthlm (?), men vet dock inte vart närmaste LBS ligger då... Men i vilket fall har jag för mig att de har någon speciell animationslinje! Kolla in Ljud & Bildskolan Kreativa Gymnasiet och se om du hittar något!
×
×
 • Create New...