Gå till innehåll

AntonRosell

Medlemmar
  • Inlägg

    22
  • Blev medlem

Inlägg postad av AntonRosell

  1. Tror jag kollade i cirka 30 sekunder utan att börja spola och hoppa fram i filmen. Som övriga kommentarer lyder så håller jag med om att denna film inte håller måttet. Det är svårt att göra perfekta filmer när man inte är riktigt inne i branschen, tro mig jag vet. Men man måste göra sina fel innan man kan börja göra rätt. Ta åt er av kritiken, sätt er tillsammans och kolla på filmen och kom överens om det som ni kan göra bättre tills nästa gång, det är vad jag alltid gör.

     

    Mvh Anton

  2. Hej!

     

    Jag satte mig för en stund sedan och tänkte äntligen få tummen ur och klippa ihop alla mina mobil klipp (iPhone 4/.MOV format) till en liten filmsnutt som jag lovat mina vänner att jag ska göra. Efter ca en och en halv timme spenderat i programmet så kan ajg inte importera vissa av mina videoklipp, när de föregående har fungerat helt utan problem... Det meddelandet jag får upp är av följande:

     

    "ERROR Message

    The importer reported a generic error."

     

    Är det någon som vet vad som kan vara felet? Skulle jätte gärna vilja ha svar snabbt då jag har lovat att vara klar med filmen på fredag (skrev detta tisdag 23:55).

     

    Tack på förhand.

    /Anton

  3. Har sett era videos som ligger på Youtube. Riktigt bra! Imponerad som fan och önskar att jag kunde vara en del av produktionen (gick ur trean på medieprogrammet i nu maj)! Fortsätt göra film och publicera på Youtube och diverse sidor. Jag lovar, det lönar sig. Vi fans älskar er! KBK - Kör Bara Kör!

  4. Hej

     

    Jag tar studenten nu den 25:e Maj och kommer då inte ha tillgång till min skolas iMac 27" och dess innehåll. Jag har redigerat på den det senaste året och tycker att det är en jätte förändring jämtemot PC (Jag har jobbat med endast PC i två år av min utbildning). Min budget är inte så stor, men mitt mål är en MacPro. Kan någon som är kunnig inom detta hjälpa mig med lite tips om vad jag ska tänka på när jag kikar runt på nätet efter en?

     

    *Vad ska jag tänka på när det gäller komponenter?

    *Vad för "GHz" mängd är bra?

    *Över 4GB RAM är såklart ett måste

    *Vad för grafikkort är bra, ämnad för filmredigering? Är t.ex. NVIDIA GeForce 6600LE bra?

     

    Skulle jätte gärna vilja ha svar på frågorna, det hjälper mig något enormt.

     

    MVH Anton

  5.  

    Detta är en dokumentär som jag har hållit på med de senaste tre månaderna. Huvudpersonen är min klasskamrat och vän, resterande arbete så som kameraarbete och klippning har jag ansvarat för själv. Ljudet har en person gjort åt mig från SoundsLikeMovies.com (Tack för hjälpen!!). Filmen är inspelad i Västra Götalands län, Ulricehamn och utspelar sig på Tingsholms Gymnasiet som finns där.

     

    Utrustning: Canon XH-A1, Manfrotto Tripod, Dolly.

     

    Jag är jätte sugen på att få kritik så kom med den i all dess form!

     

    /Anton

  6. Hej!

     

    Först och främst så vill jag bara nämna att jag postar i denna fliken "Videoredigering" för jag hittade ingen annan flik att posta i (såg inte att iMovie var nämnt så hoppas det är okej!).

     

    Jo. Jag vet att iMovie och Final Cut påminner lite om varandra, så hoppas att jag kan få den hjälp jag söker.

    Det är nämligen så att jag har ett problem, och utan att få det löst kan jag inte riktigt fortsätta att redigera min film. Jag behöver veta hur jag kan separera ljudet från ett klipp i iMovie, så jag kan placera det vart jag vill i min film. Jag har lekt med programmet lite, och lyckades separera ljudfilen från klippet, dock hänger själva ljudet inte med... Har jag gjort någonting fel? Jag har kollat Youtube-tutorials och Googlat, men förgäves. Någon som vet någonting om detta? Är väldigt tacksam för svar!!!

     

    mvh

    Anton Rosell

  7. Hej!

     

    Jag är ny användare här och skulle behöva lite hjälp med att hitta musik som kan passa in på min korta dokumentärfilm. Jag uppskattar min film på ca 3-7 minuter (den är inte klar än), och behöver nu ljudspår som kan fylla tomrummet i min film.

     

    Jag har tagit denna film som inspiration, och min film är uppbyggd efter denna: PROFESSIONal on Vimeo

    Jag skulle jätte gärna använda mig av exakt den musiken som finns i denna film, men vill vara lite mer laglig av mig. Är det någon där ute som känner till någon bra sida med musik som liknar dem som finns i filmen jag länkade?

     

    Min dokumentär handlar om hur min vän har skapat sin första smartphone-app, och alla hans motgångar som han har haft på vägen. Alla scener och utfyllnadsklipp som finns i filmen jag länkade har jag försökt att efterlikna, hoppas ni förstår vilken feeling jag vill åt.

     

    Hoppas att någon kan hjälpa mig inom kort!

     

    mvh Anton

×
×
  • Skapa nytt...