Jump to content

adamstjarnljus

Members
 • Posts

  21
 • Joined

Posts posted by adamstjarnljus

 1. Vi använde ofärgad sirap och sen blandade vi röd och grön karamellfärg i en film vi nyss gjort. Det funkade men det blev en aningen blåbärsfärgat. Egentligen skulle vi haft gul karamell färg också. Då hade vi fått till den riktigt blodröda färgen.

   

  Men annars funkade konsistensen asbra plus att det smakade gott=)

 2. Jag och ett par kompisar ska snart göra ett storyboard till en kortfilm vi ska spela in. Då ska vi rita en eller flera rutor för varje klipp. Man kan ju i och för sig komma på vinklar vid inspelningsplatsen men jag tror inte att det är säskilt lyckat. Har gjort på det sättet och det blir inte bra.

   

  Jag tror att det är bättre att rita detaljerade storyboards för varje scen. Sen ändrar man ju så klart på inspelningsplatsen när det visar sig att miljön inte tillåter vissa kameravinklar eller att en bättre vinkel dyker upp.

   

 3. Hade tyvärr inte möjlighet att se videon med ljud men jag tyckte fotot var snyggt. Jag gillar dock inte att det bara är bilder på bandet när dom spelar. Skulle varit roligare om ni hade något annat som hände paralellt.

   

  Men annars snygg.

 4. Håller med om att stilen jag använt inte är särskilt orginell. Jag ska försöka vara mer nyskapande i fortsättningen. Har ändå precis börjat med filmskapandet och har hittills velat testa den här stilen.

   

  output 01 tog två veckor att göra. Men det var mycket dötid. När man inte har så mycket erfarenhet så faller det mesta av tiden bort på skitsaker som man inte använder i slutändan.

   

 5. Coyote Killing hade jag aldrig hört talas om. Vi kunde nog berättat lite mer som du säger. Varför han gör det också vidare. Tack för att du tyckte det var bra annars.

 6. Vill gärna ha konstruktiv kritik på detta manus. Den är redan filmad, tänkte lägga upp en länk senare när jag fått ut den på en hemsida.

   

  Filmen bygger på ett stycke ur Dostojevskis "brott och straff." Det är ganska omskrivet. För dom som läst boken så är det när Raskolnikov ska mörda pantlånerskan.

  Sak.doc

 7. Har läst ditt manus (version 2). Jag tyckte att du lyckades få det rätt spännande ibland men något jag störde mig på var att du inte följde manusformat reglerna helt, det gjorde att jag fick tänka till lite extra för att fatta vad som hände.

   

  Jag tycker att det är för kort avtoning i slutet. Den slutar alldelles för abrubt. Sen tycker jag att dialogen känns lite skum ibland.

   

  Men annars så var det bra=)

 8. Jag och några kompisar ska spela in en film med beta kameror. Om man både vill kunna visa filmen på bio och tv kan man ha en fejkad letterbox utan att det blir komplikationer?

×
×
 • Create New...