Jump to content

Funningen Pictures

Members
 • Posts

  18
 • Joined

Personlig information

Funningen Pictures's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

10

Reputation

 1. Hej! Efter att ha gjort ett antal små filmer så börjar man ju bli nyfiken precis hur det går till det när en stor film spelas in. Alltså hur alla arbetar och så vidare. Det kanske finns en tråd redan här på forumet, men jag kunde inte lokalisera denna, länka gärna så fall tråden och ta bort denna, eller om ni vet någonstans jag kan läsa om precis detta. Ev. om ni har någon egen fakta ni kan dela med av? Om jag inte var tydlig nog, fråga så förklarar jag mer vad det är jag vill ha reda på :) Tack på förhand.
 2. Tack! Även tack till Pace som fixade youtube koden, har svårt för det där ~~
 3. Hej, vi har under några dagars tid gjort en väldigt kort film i Cloverfield stuk på vår gymnasieskola. Vad tycker ni?
 4. Hej. Jag har en Canon 550d och just nu spelar jag in med original EF-S 18-55mm och det funkar väl helt okej, men jag har sett på diverse forum och liknande att andra fått otroligt mycket bättre bild med andra objektiv, speciellt i lågt ljus. Men vilket objektiv är mest värt att lägga sina pengar på? Har ca 5000 kronor jag tänkt att spendera på ett objektiv, och då vill jag helst ha det bästa jag kan få i den prisklassen, samtidigt som jag har väldigt lite koll själv. Ett riktigt bra allround objektiv helt enkelt. Så vad hade ni föreslagit att jag inhandlade? Tack på förhand.
 5. Hej, detta är en sketch vi gjorde igår, i ren improvisation gjordes den på ca halvtimme. Och vi är nöjda med resultatet! Ni ser den på youtube: Vad tycker ni? :) MVH Funningen Pictures
 6. Hej, idag tog vi oss fritiden att göra en liten film med ett flygplan som störtar in i en bro, då vårat främsta intresse är specialeffekter är all form av skådespel improviserad. Kategorin skulle vi väl kunna kalla humor.. :) Vi vill gärna höra vad ni tycker, tack!
 7. Vi har ett intresse för just FX effekter i filmerna vi gör, t.ex. explosioner och pistolskott. Det är ju en smaksak vad man gillar. Och det är inte så lätt att klämma in explosioner och dylikt i en drama film på 3-5 minuter..
 8. Gamepost: Kul att höra! Den är snart helt färdig! :) Hidden: Haha ja, det är något vi la märkte till senare också.
 9. Tack för tipset! Kan varit för att vi körde först en ColorCorrection i FCP på hela filmen, och sedan slängde in den i After Effects för alla effekter..
 10. Ja. Jag vet inte varför snön blev nästan rosa när vi laddade upp den på YouTube. I projekt filen är det mycket bättre färger.
 11. Nu har vi släppt en ny action scen! Vi kände för att experimentera med lite med snön som faller här i vårat fina land! Detta är första filmen vi filmar i snö, det var riktigt roligt! Kommer gärna med kritik, dock kan ni utesluta ColorCorrection kritik, den ser helt annorlunda ut på YouTube än när vi exportera ut den. ________ Adress till våran YouTube kanal! http://www.youtube.com/user/FunningenPictures?feature=mhum ________ Tack för visat intresse!
 12. Ingen som har något att klaga över eller påpeka? Vi vill ha tips! : (
 13. Göra en slow-motion "effekt" ser otroligt B ut. Fast har du inte råd med en kamera som klarar filma i t.ex 60fps är det självklart ett bra val. Du borde följa vad Woxen skrev i sin första reply.
×
×
 • Create New...