Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation since 01/20/2020 in all areas

  1. Nu har även jag laddat ner ditt manus. Googla how to format screenplay så hittar du fler detaljer. Några detaljer skiljer sig dock åt när man skriver på svenska. Givetvis använder man ej engelska uttryck när man skriver på svenska. Så stryk "fade out" i slutet. Det normala i Sverige är att skriva "slut". Det är riktigt att du på varje scens första rad anger tidpunkt, men tidpunkten ska stå sist, inte före platsangivelsen. Du tenderar att göra det vanliga nybörjarfelet med för långa scenanvisningar samt för långa dialoger med för långa repliker. Alla rollfigur
    1 point
  2. Hej, jag lyssnade på Peter Russell och beats verkar vara små problem/delproblem för hjälten som leder mot det stora målet. Alla filmer skall ha 20 beats per film så 20 problem som leder till slutet. Finns i denna interview hos Film Courage.
    1 point
  3. Tog mig an ett litet projekt, nämligen att filma en kortfilm. Jag har aldrig pysslat med film tidigare, så jag uppskattar all kritik! Filmen är inspirerad av italienska thrillers, även kallad giallo (gialli i plural). Dario Argento, Sergio Martino, Paolo Cavara, etc. All musik är även inspelad av mig.
    1 point
This leaderboard is set to Stockholm/GMT+01:00
×
×
  • Create New...